fbpx

Sainznak is megvannak a maga példaképei, egyikük a napokban ünnepelte 62. születésnapját

Carlos Sainz, Forma-1-es pilóta nem csak a jelenléte, hanem a tenisz világába való betekintése és a topjátékosokkal való találkozásai miatt is nagy port kavart a Monacóban zajló Monte-Carlo Mastersen.

Carlos Sainz, aki sikeres szezont fut az F1-ben, hiszen eddig minden nagydíjon dobogós helyezést ért el, kinyilvánította a teniszezők iránti csodálatát: „Szeretem a sportolókat, amikor egymást hajtják. Nagy rajongója vagyok Rafának (Nadal)… Tavaly találkoztam Djokoviccsal… és az ő nagy rajongója is lettem. Carlos Sainz vagyok. De vannak példaképeim: Nadal és Alonso a keménységükért. És persze az apám. Ő a példa a pályán és azon kívül is. A győzni akarásáért, az ellenfelek tiszteletéért.”

Sainz a látogatása során könnyed eszmecserét folytatott Novak Djokoviccsal, ahol humorosan értékelte a tenisztudását. Djokovic válaszul játékosan ugratta Sainzot a spanyol játékosok, különösen Rafael Nadal félelmetes előjátékával kapcsolatban.

A Tennis TV megosztotta a mulatságos interakciót, bemutatva a két sportoló közötti bajtársiasságot. Sainz találkozott a világranglista második helyén álló Jannik Sinnerrel is, aki támogatását fejezte ki a találkozójuk során.

A találkozót értékelve Sinner örült, hogy találkozott a Ferrari-sztárral, és megjegyezte, hogy a tenisz és a motorsport világa kölcsönös elismerést mutat. „Forma-1-rajongó vagyok, és még inkább Ferrari-rajongó, úgyhogy jó, hogy itt van. Nagyon örülök neki, jelenleg elképesztő szezont fut. Megnyert egy futamot, és ő az egyik legkövetkezetesebb pilóta a Forma-1-ben. Jó érzés volt.”

Sainz látogatása a Monte-Carlo Mastersen nem csak a tenisz iránti szenvedélyét mutatta meg, hanem rávilágított a sportolók közötti barátságokra és csodálatra is, amelyet a különböző sportágak között osztanak meg.

Toto Wolff biztos benne, hogy Sainz hova fog igazolni

Forrás :