fbpx

Te jobban felismered a Forma-1-es versenyzőket, mint a The Floor játékosai?

Tegnap este a Szujó Zoltán vezette The Floor című műsorban, előkerült az „autóversenyzők” témakör. A feladat az volt, hogy a két játékos felváltva, mielőbb nevezze meg a képen feltűnő F1-es versenyzőket.

Kíváncsian vártuk, mi sül ki belőle. Úgy gondoljuk hogy több, mint könnyűek voltak a feladványok – Forma-1-ben jártas emberek számára végképp. De azt gondolnánk, hogy pl. Michael Schumachert és Fernando Alonsót az is felismeri, akit alapvetően nem érdekel az F1.

Rá kellett jönni azonban, hogy ne magunkból induljunk ki! Az egyik játékos tényleg semmit nem tudott az F1-ről (nem baj az, mi meg mással nem vagyunk képben), és pl. Schumachert sem ismerte fel. A hosszú gondolkodások miatt aztán az idő alatt túl sok feladványra nem is került sor – az F1 rajongók bánatára. A párbajt ide kattintva nézheted meg.

Így aztán készítettünk nektek egy hasonló játékot! Alábbi kvízünkben annyi a feladat, hogy ismerd fel a Forma-1-es versenyzőket.

Persze mivel ti Motorsportol.hu olvasók azért képben vagytok az F1-gyel, nem a közelmúlt versenyzőiről mutatunk képeket. Cserébe viszont adunk válaszlehetőségeket!

A 10 fotó megfejtésére 1 perc áll rendelkezésetekre!

Te hány kérdésre találod el a választ? Ha van kedved, oszd meg velünk az eredményed FacebookonThreadsen vagy X-en!

 

Töprengős Forma-1-es kvíz Imola előtt