fbpx

A McLaren kizártnak tartja, hogy Norris a Red Bullhoz igazoljon

A tavalyi év egyik slágerhíre volt, hogy a Red Bull Lando Norris-szal szemezget. Nem véletlenül, míg az egyik oldalon Sergio Pérez szenvedett, addig a mási oldalon Norris élete egyik legjobb idényét futotta.

A szezon második felében, ahogy a McLaren feljavult, úgy ért el egyre jobb eredményeket Norris, újonc csapattársával Piastrival egyetemben. Ketten együtt kimagasló teljesítményt nyújtottak, így nem véletlen, hogy mindkettejükkel hosszabb távra terveznek Wokingban.

„Szerintem nekünk van a mezőnyben a legjobb párosunk.” – kezdte Zak Brown. „Mindkettejükben van még azért egy kis tartalék, de emiatt ők a legkeresettebb versenyzők. Pont emiatt szeretnénk őket inkább előbb, mint utóbb magunkhoz láncolni.”

„Lando nagyon élvezi a McLarennél töltött időket. Az álmunk az, hogy együtt nyerjünk futamokat és világbajnoki címeket. Szerintem mindent megtesz azért, hogy ezeket velünk érje el. Nagy érték a csapatunknak, szóval nincs olyan összeg, amiért elcserélnénk őt.” – jelentette ki Norris jövőjét firtatva.

Lando Norris szerződése jövőre, 2025 végén jár le, míg Oscar Piastrival év közben hosszabbítottak 2026 végéig.

Marko elismerte, hogy a Red Bull vinné Lando Norrist

Forrás :