fbpx

Norris lehet a Red Bull következő nagy sztárja?

Egyre többször emlegetik, hogy a Red Bull szemet vetett Lando Norrisra, ezt pedig a Sky tudósítója, David Croft is megerősítette.

Verstappen szerződése a Red Bullal 2028 végéig szól, és többször tett már utalást arra, hogy nem biztos, hogy még ’28 után is a mezőnyben akar maradni. Ráad’sul, ha a 2026-os szabályáltozások esetleg visszavetik majd a Red Bullt, még az sem teljesen biztos, hogy letölti az aktuális szerződésében foglalt időt. Így a csapatnak lassan, de biztosan el kell gondolkodnia azon, hogy mi lesz, ha Verstappen megunja ezt és kiszáll a buliból.

„Minél többször mondja Max, hogy ‘lehet, hogy 2028 után már nem leszek itt, lehet, hogy hamarabb visszavonulok és más dolgokkal foglalkozom’, annál inkább úgy érzi a Red Bull, hogy ‘szükségünk van egy nagy sztárra, aki Max mellett lesz pár évig, úgy három évig, aztán a mi nagy sztárunk lesz, a jövőben’” – mondta Croft.

„Erre a sztárszerepre megfelel Lando Norris jelenleg.”

„Vajon tovább marad a McLarennél, mint a szerződése szól? Attól függ, hogy adnak-e neki egy olyan autót, amellyel bajnoki címért küzdhet.”

„Ez egy lassú folyamat, de egy nagy sztori.”

Mindeközben Pérez helye sem biztos a Red Bullnál, nem elégedett a csapat az idei szereplésével, pedig 2024-re még van szerződése. Helyére Daniel Ricciardo pályázik, de „külsős” alkalmazása sincs teljesen kizárva.

71 éve nem volt példa ilyenre a Forma-1-ben! Norris, Russell és Hamilton lehet a megmentő

Forrás :