fbpx

A McLaren visszaszerezte partnerét a Ferraritól

A McLaren hivatalosan is bejelentette azt, amit már tavaly nyáron is pletykáltak: Visszaszerezték egykori szponzorukat a Ferraritól.

A wokingi alakulat megerősítette, hogy a következő szezonban és az azt követő időszakban az Estrella Gallicia lesz a hivatalos sörpartnerük. A spanyol sörmárka korábban Carlos Sainz révén volt jelen a McLarennél, majd a spanyol versenyzővel együtt a Ferrarihoz távozott.

Az Estrella Galicia 0,0 nevű alkoholmentes sörüket népszerűsítve, a márka most Sainztól függetlenül visszatér a McLarenhez.

Az Estrella Galicia 0,0 a Hijos de Rivera, egy több mint 117 éves múlttal bíró spanyol gyártó és forgalmazó vállalat.

A márkajelzés az idei szezonban a McLaren autóján, valamint a versenyzők, Lando Norris és Oscar Piastri overallján és a csapat felszerelésén is megjelenik majd.

Matt Dennington, a McLaren Racing partnerkapcsolatokért felelős ügyvezető igazgatója elmondta: „Nagy örömmel üdvözöljük az Estrella Galiciát újra a McLaren Racing családjában. Fantasztikus partnerséget élveztünk 2019 és 2020 során, és nagyszerű, hogy most együtt folytathatjuk az utunkat.”

„Izgatottan várjuk a következő szezont és a tavalyi pozitív lendületre építve, és fantasztikus, hogy az Estrella Galicia mellettünk versenyezhet.”

José Cabanas, az Estrella Galicia marketingigazgatója hozzátette: „A nemzetközivé válásunk folyamatának részeként a siker kulcstényezője, hogy nagyszerű partnerek állnak mellettünk. A McLaren Racing és az Estrella Galicia nemcsak az olyan közös értékeket osztja meg, mint a hitelesség, a kézművesség és az innováció, hanem a megkülönböztetés erős szellemét és a nonkonformista hozzáállást is mindenben, amit tesznek. Izgatottan várjuk, hogy papaja színekben kezdjük F1-es utunk új fejezetét, és biztos vagyok benne, hogy nagyszerű dolgokra fogunk koccintani a szezon során.”

Verstappen csapatvezetőként úgy gondolkodna, mint a McLaren

Forrás :