fbpx

Donald Trump úgy véli, Lando Norris neki köszönheti a győzelmét

Felejthetetlenre sikeredett a miami kaland Lando Norris számára. A McLaren brit versenyzője ugyanis szenzációs teljesítménnyel megszerezte élete első futamgyőzelmét.

A remek versenytempó és a jókor pályára guruló biztonsági autó is kellett, hogy Norris számára megtörjön a jég. A történelmi futamot az egykori amerikai elnök Donald Trump is a helyszínen tekintette meg. Aki szerette volna ezt a versenyt felhasználni a kampányában, ám az F1 ezt megtiltotta neki. Aki ráadásul a McLaren csapat vendége volt tegnap.

A futam után arról kérdezték a friss futamgyőztest, hogy mit szólt ahhoz, hogy egy ilyen prominens vendég volt a garázsukban.

„Őszintén szólva nem nagyon láttam őt a garázsban, mert a futamra való felkészüléssel voltam elfoglalva. De a leintés után odajött hozzám, és gratulált. Ez megtiszteltetés, mivel, ha egy ilyen ember gratulál neked, az mindig megtisztelő, hogy időt szakít rád, az életéből, hogy tiszteletét tegye nálad.” – kezdte Norris.

„Azt mondta, hogy ő volt az én szerencsehozó „amulettem”, mivel nyertem. Nem tudom most már, hogy eljön-e több versenyre… Rengeteg különleges és menő ember volt itt a hétvégén. Donald egy olyan ember, akit nagyon kell tisztelned, sok szempontból is, de bárkit, aki elismeri, hogy mire vagy képes, elismeri a munkamorált és a mögötted hátra hagyott dolgokat. Én ilyen vagyok.” – zárta.

Megtört a jég: Lando Norris megszerezte első F1-es győzelmét!

Forrás :