fbpx

Nagynevű szponzort szerzett a Ferrari, megújul nevük és a festésük is!

A Ferrari új, nagynevű szponzort szerzett, a HP „személyében”, mely márka bizonyára nem ismeretlen számotokra sem. Alább a Ferrari hivatalos közleményét olvashatjátok.

A Ferrari és a HP Inc. bejelentette történelmi, több évre szóló partnerségét. A világ két ikonikus vállalatát összekötő partnerség közös elkötelezettséget mutat a fenntartható innováció előmozdítása és a célzott technológia felgyorsítása iránt a Scuderia Ferrari Forma-1-es csapatában, a Scuderia Ferrari Esports csapatában és a Scuderia Ferrari Driver Academy-ben.

Emellett a HP logója a május 3-5-re tervezett Miami Nagydíj előtt debütál a maranellói F1-es autókon, amikor a csapat Scuderia Ferrari HP néven indul majd a versenyeken. A Scuderia Ferrari Esports csapat és a Maya Weug által vezetett Scuderia Ferrari autó a 2023-as, kizárólag nőkből álló F1 Academy sorozatban, szintén az új néven fog versenyezni.

A HP és a Ferrari elkötelezett a fenntartható innováció felgyorsítása mellett, akár a technológia, akár a sport révén. A vállalatok együtt fognak dolgozni azon is, hogy a csapataikon és közösségeiken belül bővítsék az oktatási kezdeményezéseket, és tartós hatást gyakoroljanak az elkövetkező generációkra.

A partnerség részeként a HP nagy teljesítményű termékeinek és szolgáltatásainak – köztük az adaptív PC-knek és eszközöknek, a konferenciatechnológiának és a nyomtatási képességeknek – az integrációja lehetővé teszi a Scuderia Ferrari HP és a Prancing Horse többi versenycsapata számára, hogy felturbózza az edzések pontosságát és optimalizálja a stratégiai döntéshozatalt a pályán és azon kívül is.

A Miami Nagydíj előtt mindkét cég képviselői jelen lesznek a Scuderia Ferrari HP festésének leleplezésén, amely egy egyedi, kifejezetten Miamiba tervezett kiadásban debütál. A Ferrari vezérigazgatója, Benedetto Vigna, a Scuderia Ferrari HP csapatfőnöke, Fred Vasseur, a csapat versenyzői, Charles Leclerc és Carlos Sainz, valamint a HP vezérigazgatója, Enrique Lores is jelen lesz.

„Alapítónk átadta nekünk a fejlődésre való folyamatos akaratát. Ebből fakad a törekvésünk az innovációra a közúton és a pályán, valamint a fenntartható jövő iránti elkötelezettségünk, a szén-dioxid-semlegességtől a fiatalabb generáció oktatásáig” – mondta Benedetto Vigna, a Ferrari vezérigazgatója. „A HP-ben ugyanazokat az értékeket találtuk, amelyek ideális partnerré teszik őket. Alig várjuk, hogy megkezdhessük együttműködésünket, és együtt nézzünk szembe az új lehetőségekkel és kihívásokkal.”

„Mivel a technológia, a teljesítmény és a kivételes szaktudás hajtja a jövőt, a HP és a Ferrari közötti partnerség természetesnek tűnik” – mondta Enrique Lores, a HP Inc. vezérigazgatója. „Mindkét márka gazdag múltra tekint vissza, amely kiállta az idők próbáját. Ezen egyedülálló együttműködés révén lehetőségünk nyílik arra is, hogy új közönséget érjünk el, előmozdítsuk az üzleti növekedést, és tartós hatást gyakoroljunk közös ügyfeleink és közös közösségeink számára. Közösen fogjuk kihasználni a versenyzés globális színpadát a fenntartható innováció felgyorsítására.”

Rosberg beszólt Leclerc fagyijára!

Forrás :