fbpx

Így örült Kvyat kislánya Verstappen győzelmének Japánban!

Max Verstappen nem csak a Red Bull-lal ünnepelte legújabb győzelmét, hanem kedvesével és nevelt lányával is megoszthatta az örömét.

Ismét a holland versenyző láthatta meg először a kockás zászlót, ezúttal Suzukában aratott gond nélkül győzelmet. Az Ausztráliában bekövetkezett technikai hiba után ismét ünnepelhetett a Red Bull, és ezúttal Kelly Piquet kislánya is örülhetett a 26 éves pilóta sikerének. Penelope már Melbourne-ben is szorított a regnáló világbajnokért, ám akkor nem láthatta a dobogó tetején Verstappent. Japánban viszont valóra vált a kívánsága, és együtt örülhetett a hollanddal.

A verseny után Verstappen kihangsúlyozta, Kelly Piquet-vel nagyon örülnek annak, hogy ezúttal minden rendben ment. A holland és párja ugyanis attól félt, hogy baj esetén Penelope arra asszociál majd, hogy szerencsétlenséget hoz a versenyzőre.

,,Megkérdezte tőlem (Penelope), hogy miért estem ki Ausztráliában. Azt válaszoltam, hogy az autó égett. Szerintem Kelly (Piquet) is örül annak, hogy ma nem történt semmi, máskülönben azt hinné (Penelope), hogy balszerencsét hoz rám. Jó volt ma őt látni.” – nyilatkozta a Viaplaynek Verstappen.

Forrás :