fbpx

Red Bull vagy Mercedes? Hatalmas utalást tett Verstappen

A Red Bull csapaton belül kirobbant botrány, hatalmi harc alaposan megroppantotta a csapatot. A sikeres gárda a szétesés határára sodródott, ami miatt a háromszoros világbajnok Max Verstappen helyzete is bizonytalanná vált.

Lewis Hamilton 2025-re szabaddá váló ülésére többen is esélyesek, ám Toto Wolff kihasználva a Red Bull helyzetét, kijelentette, hogy a holland klasszis a legfőbb célpontja.

Noha Verstappen hosszútávú szerződéssel rendelkezik a jelenlegi munkaadójánál, ám a Forma-1-ben ez nem jelent semmit. Így, ha mindkét fél nyitott a váltásra, simán összejöhet egy újabb brutális átigazolás.

Most azonban maga az érintett nyilatkozott az ügyben, és talán minden eddiginél erősebb célzást tett arra, hogy hol fog versenyezni a következő idényben.

A holland AD-nak nyilatkozva elmondta, hogy úgy érzi, hogy a jövőjével kapcsolatos bizonytalanság már túl van a tetőpontján, a csapaton belüli kedélyek is megnyugodtak, ami miatt már elkötelezett a maradás mellett, végül a csapattagok megnyugtatása végett ezzel a gondolattal zárta: „Azt hiszem, hogy jelenleg senki sem tart attól, hogy távozok majd.”

Verstappen kulcsfontosságú embere elhagyja a Red Bullt!

Forrás :