fbpx

Bottas egy szál fecskében dühíti a szomszédot, és Ubert reklámoz

Valtteri Bottas az elmúlt pár évben teljesen elengedte magát. Nem foglalkozik a véleményekkel, és azt teszi, ami jól esik neki, nem veti meg a polgárpukkasztást sem. Szemmel láthatóan felszabadult a finn versenyző. Mindemellett profi kerékpáros barátnője, az ausztrál Tiffany Cromwell hatására már második otthonaként tekint Ausztráliára. Bajszot és mullet frizurát növesztett és ki is szőkíttette a haját. Bejön neki az ausztrál-stílus. Kicsit rá is játszik, épp ezzel válik kimondottan szórakoztatóvá. Mindezek hatására az ausztrálok is maguk közé fogadták, és tiszteletbeli ausztrálnak tartják a finnt.

Ezen a hétvégén az Ausztrál Nagydíj következik. Sok helyi plakátra a két ténylegesen ausztrál versenyző, Daniel Ricciardo és Oscar Piastri mellé Bottas képét is elhelyezték.

Most pedig egy rettentően komolytalan, de annál viccesebb reklámfilm robbantotta fel az internetet Forma-1-es körökben. Bottas az Uber ausztráliai szolgáltatását reklámozza.

Magára öltött egy uberes, kék, (nagyon) rövid nadrágos overált, és elmeséli, hogy nagyon szereti az ausztrál életstílust: a divatot, az ételeket. De a legjobban „a második” autóját (az Uber a háta mögött) szereti ott vezetni. Majd kiemeli az autó előnyeit: kerékpár- és horgászbot tartó, tetőcsomagtartó, strandpapucs tartó, beépített pitesütő. Majd tovább sorolva az extrém tartozékokat, egy a saját arcát ábrázoló fecskében bemutatja a zuhanyt, és átköszön a rosszallóan néző szomszédnak, majd kiteregeti a fecskét, bemutatva a szárítót. Majd jön az ülésre applikált mullet frizura szárító, a szőrös kormányvédő.

Az reklámszöveg szerint míg az elsőszámú (F1-es) autójával foglalkozik, ezt a második autóját pedig az Uber rendelkezésére bocsátja, hogy mások használják. Hozzáteszi, hogy: „Ingyen, mert már nagyon gazdag vagyok”.

Bottas drasztikus dolgot vállalna be, ha újra leigazolná a Mercedes