fbpx

Dübörög az innováció a BRP-nél: villanyhajtású hószánok után érkeznek az elektromos motorok

Közlemény: A nemzetközi bemutatóval szinte egy időben érkeznek Magyarországra a BRP cégcsoport Ski-Doo és Lynx elektromos hószánjai, amelyek már itthon is rendelhetőek, tudtuk meg a kanadai-osztrák cégcsoport márkáit hazánkban több mint negyedszázada képviselő Jet Power Hungary Kft kereskedelmi igazgatójától. Tóth Árpád azt is elárulta: 2025 lesz az első olyan esztendő, amikor már tavasztól, a motoros szezon kezdetétől megvásárolhatóak lesznek a Can-Am kínálatába fél évszázad után visszatérő motorkerékpárok, az Origin és a Pulse, amelyeket várhatóan további modellek követnek majd. Tóth Árpád azt is elmondta: a márka legmagasabb kereskedelmi és műszaki szabványainak megfelelve, Európában az elsők között, a Jet Power Hungary Dunaharaszti bázisán, különálló bemutatótermet, saját értékesítő, és szervíz specialista várja majd a motorosokat.

A BRP Inc. továbbra is a legteljesebb kínálatot és iparágvezető motoros szánokkal hódít minden piaci szegmensben, ezért már most bemutatja a 2025-ös Ski-Doo és Lynx termékcsaládot. Magabiztosság az ösvényeken, mély hóban vagy mindkettőre tervezett túrákon, speciális fejlesztések a kemény terepek felfedezéséhez és meghódításához a tél legnehezebb körülményei között. A téli profi felfedezőin át a lelkes rajongókig – mindenki számára megfelelő túraeszköz. Ráadásul ebben az évben a BRP két új elektromos modellt is hozzáad piacvezető kínálatához, amelyek több kereskedelmi felhasználó, például síközpontok és szabadidős üdülőhelyek, valamint az egyéni vásárlók számára is elérhetők. Ezeket az új modelleket nagyobb tapadásra és laza hóban való lebegésre tervezték.

BRP Can-Am
Fotó: Can-Am Magyarország
A Ski-Doo új felfüggesztést ad hozzá, és élesebbé teszi a fókuszt minden utazáshoz

2025-ben a Ski-Doo bemutatja a RAS RX első felfüggesztést a legtöbb MXZ modellhez és egy Backcountry-t, amely iparágvezető technológiával, valamint még stabilabb és kiszámíthatóbb kanyar stabilitással rendelkezik. A tavaszi kiadások az új Pilot RX sílécet is megkapják. A Rotax 850 E-TEC Turbo R nyomvonalas változata, amely az iparágban elsőként befecskendező rendszerével rendelkezik, mostantól elérhető lesz a Backcountry crossover szegmensben, valamint egy széles sítartási opcióval, amely most nagyobb stabilitást és még több választási lehetőséget biztosít a téli felfedezőknek. hogy megtalálják túráik során a tökéletes beállításokat.

A Ski-Doo tovább finomítja mélyhó-kínálatát, ahogy a legjobb három modell, a Summit X, a Summit X Expert csomaggal és a Freeride egyre specializálódottabbá válik, hogy jobban megfeleljen a profi felhasználók igényeinek és jobban alkalmazkodjon az vezetési stílushoz. A Summit X továbbra is a legagilisabb könnyűsúlyú jármű, és több könnyű komponenst ad hozzá, míg az Expert Package csomaggal rendelkező X KYB Pro első lengéscsillapítókkal növeli a felfüggesztési kapacitást azok számára, akik a legtechnikásabb terepet keresik. A Freeride a fogasléces kormányrendszerrel továbbra is nagyobb irányítást biztosít nagyobb sebességnél és durva körülmények között. Ezenkívül a Summit Neo középkategóriás modellek teljesítményt adnak, hogy jobban megfeleljenek a nagy magasságban és a mély hóban, ahol a legtöbben közlekednek.

„A Ski-Doo termékcsalád tehát minden téli kalandor számára kínál valami vonzót. A kemény hómotorosok igazán értékelni fogják az új RAS RX első felfüggesztést, a crossover-rajongók több választási lehetőséget kapnak, hogy tökéletes utat találjanak, mert a mély hóban is folyamatosan javul az „úttartás”, még a legkisebb modelleknél is” – mondta Jérémi Doyon-Roch, igazgató.

– „Az új elektromos hószánjaink már itthon is rendelhetőek, de a BRP elektrifikációja nem áll meg, hiszen az év folyamán érkeznek az új E-Rotax hajtással szerelt motorjaink, a Can-Am Pulse és az Origine, hogy jövőre már mi is letegyük a névjegyünket az örvendetesen fejlődő hazai motorkerékpár piacon, ahol az első teljes évünkben saját kategóriáinkban top10-es pozícióval szeretnénk nyitni – fogalmazta meg ambiciózus üzleti terveit a BRP márka hazai importőr cége, a Jet Power Hungary Kft (www.jetpower.hu) kereskedelmi igazgatója, Tóth Árpád.