fbpx

Wolff és Brown bosszantani akarta a Red Bull csapatfőnökét, de Horner visszavágott

Toto Wolff, a Mercedes csapatfőnöke Zak Brownnal való egyetértésének adott hangot, a McLaren Racing vezérigazgatójának azon megjegyzése miatt, miszerint Adrian Newey Red Bulltól való távozásának híre után „mindenfelé repkednek az önéletrajzok”.

Az amerikai azt sugallta, hogy csapata, a McLaren szerint a Milton Keynes-i székhelyű alakulat alkalmazottai rengeteg önéletrajzot küldtek neki, miután kiderült, hogy a 65 éves technikai igazgató 2024 végeztével távozik a csapattól.

A Mercedes csapatfőnöke egyetértett Brownnal, miközben arra is utalt, hogy a jelentkezők egy része vezetői pozícióból érkezett.

„Zaknek teljesen igaza van, minden szinten látunk Red Bull-os önéletrajzokat” – idézi Wolffot a RacingNews365.

A regnáló bajnok csapat csapatfőnöke azonban visszájára fordította a „kritikákat”.

„Ismered a két érintettet (Wolff és Brown), sokat beszélgetnek” – mondta Horner. Nem fogok belemenni ilyen cimborálásba, de Totónak inkább a saját problémáira kellene koncentrálnia.”

„Természetesen mindig lesz mozgás a csapatok között. Nem tudom, hány embert igazoltunk le idén a McLarentől, vagy hány embert igazolt a VCARB-tól (Vias Cas App RB).”

„A Mercedestől 220 embert vittünk el a HPP-től [Mercedes High Performance Powertrains] a Red Bull Powertrainshez, szóval amikor emberek elvesztéséről beszélünk, én inkább a 220 miatt aggódnék, mint egy-két CV miatt.” – mondta.

Hozzátette, hogy a Red Bull is rendszeresen kap önéletrajzokat.

Wolff üzeni a Red Bull vezérigazgatójának, hogy 1000% nem létezik