fbpx

Máris Robin Räikkönen-féle szurkolói szettbe öltöznél? Megteheted!

Máris Robin Ace Matias Räikkönen rajongója vagy? Akkor ha szeretnéd, máris beszerezheted első rajongói termékeidet!

2007 Forma-1-es világbajnokának, Kimi Räikkönennek a kisfia még csak 9 éves, és csak nem régiben kezdte a gokartozást. Ennek ellenére már el is kezdett versenyeket nyerni, és édesapja okán a kezdetektől fogva nagy figyelem övezi ifjú karrierjét.

A nagy érdeklődésre való tekintettel a West Coast Choppers – mely Räikkönen saját rajongói termékeit is készíti és árusítja – előrukkolt háromféle termékkel, mely már nem Kimiről, hanem Robinról, vagy ahogy szólítani szokták, Ace-ről (ejtsd: ész, jelentése „ász”, mint legrangosabb, csúcs, stb.) szólnak.

„Apja fia” – kezdi az erről szóló bejegyzést a Kimi by West Coast Choppers az Instagramon. „Köszönjük az üzeneteket és a támogatást! A hozzánk érkezett kérések alapján úgy döntöttünk, hogy az idei gokart szezonra készült @robinacematias csapatruházatból is tettünk néhányat a webshopba! Ha szeretnéd támogatni Ace-t itt a lehetőség, a készlet korlátozott!”

Megvásárolható egy póló, melyen a Räikkönen név szerepel magánhangzók nélkül (RKKNN), ujjain szponzorok (Singha és iLoq), hátul a nyakánál pedig az „Ace91” felirat látható. Ugyanilyen dizájnnal elérhető egy kapucnis pulóver is, illetve készült zipzáras kapucnis pulóver is, melynek az eleján látható az „Ace91”, és a hátán nagyban a RKKNN felirat. Ezen kívül sapkák is elérhetőek.

Az árak a következők:

  • Sapka: 39,99 dollár (~14 800 forint)
  • Pulóverek: 89,99 dolár (~33 300 forint)
  • Póló: 39,99 dollár (~14 800 forint)
  • Gyerek pulóverek: 69,99 dollár (~25 900 forint)
  • Gyerek pólók: 34,99 dollár (~13 000 forint)

A termékek ide kattintva érhetők el.

Egy ex-F1-es versenyző is figyelte a győztes Robin Räikkönent