fbpx

Norris Taylor Swift csávójától próbál jegyet szerezni az énekesnő koncertjére

Lando Norris nem hagyhatta ki, hogy ne röhögjön egy jót Travis Kelce-en, amiért befektetett egy rivális Forma-1-es csapatba.

Norris a Kansas City Chiefs sztárjával a Miami Nagydíjon futott össze, amelyen rengeteg híres arc vett részt. Itt a brit pilóta 110. próbálkozására megszerezte első F1-es futamgyőzelmét. Lando több mint hét másodperccel előzte meg Max Verstappent, amellyel a McLaren hatalmas fejlesztése kifizetődött. Norrisnak pedig a világ minden tájáról gratuláltak a rajongók – köztük rengeteg ismert híresség is. Norrist konkrétan az NFL sztárjáról, Kelce-ről kérdezték a BBC Radio 1 műsorában a friss győzelme alkalmából. A műsorvezető Greg Jamesnek nyilatkozva a 24 éves versenyző elmondta, hogy nem kevés szupersztár kereste meg a győzelme után. Amikor James konkrétan megemlítette Kelce-t, aki több olyan sportoló között van, akik befektettek az Alpine-ba, Norris megragadta az alkalmat, hogy kifigurázza azt a tényt, hogy a McLaren korábbi riválisa az utóbbi időben teljesen ellentétes irányba mozdultak el:

„A legfontosabb, hogy rossz csapatba fektetett be.”

Míg a McLaren a középmezőnyből kiemelkedve az élcsapatok közé emelkedett, addig az Alpine versenyképessége csökkent, és az idén eddig mindössze egy pontot szereztek. Arra a kérdésre, hogy mit gondol Kelcéről mint „Alpine arc” Norris így folytatta:

„Igen… ez remekül sikerült! Mindenki a maga módján ismert. Most már sokan tudnak Travisről, különösen a Super Bowl óta, meg minden.”

A viccet félretéve, Norris hozzátette még, hogy élvezte az együtt töltött időt Kelce-szel, aki közismerten a zenei megasztárral, Taylor Swifttel randizik. Ezért reményét fejezte ki, hogy most, hogy már keresztnevén szólítja a barátját, sikerül jegyeket szereznie az egyik koncertjére. Norris ezért így zárt:

„Találkoztam vele, vacsorázni voltam, a verseny után kellett valami kaját magamba tömnöm, és ő is ott volt. Az egyik barátom mutatott be neki, és egy fantasztikus srác volt, egy legenda, nagyon kedves, és számot cseréltünk, így remélhetőleg egyszer eljutok egy meccsre. Esetleg egy Taylor Swift koncertre!”

Norris Miamiban aratott győzelmével feljebb lépett a pilóták tabelláján, és már Carlos Sainz-cal osztozik a negyedik helyen. Idén azonban még sokszor kell felülkerekednie Verstappenen, ha 2024-es bajnoki ambíciói vannak, a hollandhoz képest ugyanis még mindig 53 pont a lemaradása.

Norris még a gúnynevéből is pénzt csinált – Most te is beszerezheted a termékeket!

Forrás :