fbpx

Lando Norris már nem igazán válaszol barátai WhatsApp üzeneteire

Sacha Fenestraz egykor Lando Norris lakótársa volt és hasonlóan nagy tehetségnek tartották őket. Azonban míg Norris már az F1-es dobogókért harcol, addig Fenestraz „csak” a Formula E-ig jutott.

Együtt laktak Guildfordban, amikor még junior versenyzők voltak. Egy aprócska lakáson osztoztak, de még így is találtak helyet egy pár versenyszimulátornak az egyik szobájukban.

Norris időközbeni sztárrá válása azonban azt is jelenti, hogy a WhatsAppján káosz uralkodik és gyakran lemarad a régi barátok üzeneteiről.

Jehan Daruvala, Norris másik gyerekkori barátja is arról számolt be, hogy gyakran válazs nélkül maradnak az üzenetei.

Norris azonban folyamatosan szemmel tartja barátai versenyit és az elsők között gratulált Fenestraznak, amikor a tavalyi szezonban Fokvárosban megszerezte a pole pozíciót a Formula E-ben.

„Nem a legjobb a válaszadásban” – nevet Fenestraz. „Beszéltem Jehannal, aki szintén jó barátja, és megegyeztünk, hogy nem próbálunk vele WhatsAppon beszélni, mert egyszerűen nem válaszol!”

„Ő egy nagyszerű srác, és remek a kapcsolatunk.”

„Amikor Fokvárosban megszereztem a pole-t, gratulált nekem. Tavaly a Monacói Nagydíjon is ott voltam, szóval tartjuk a kapcsolatot.”

„Nem beszélünk a versenyzésről. Azokon a kevés alkalmakon, amikor együtt vagyunk, szeretjük bepótolni az életet. Nem látjuk egymást túl sokat, így inkább csak bepótoljuk a dolgokat, mint hogy a munkánkról beszélgessünk.”

Norris sokat küzd a testével, szerinte változtatni kell az F1-es szabályokon

Forrás :