fbpx

Jos Verstappen a Horner-ügy női szereplőjvel érez együtt

A Christian Horner a Red Bull Racing csapatfőnöke körüli botrány közepette a hétvégén derült ki, hogy felfüggesztették azt a nőt, aki „nem megfelelő viselkedéssel” vádolta őt.

A Red Bull független belső vizsgálatot indított, és Hornert felmentették a vád alól. Felmentése után azonban 24 óra sem telt el, mire egy ismeretlen küldő emailben szétküldött egy Google Drive mappát a kilenc másik csapatfőnöknek, az F1 vezető személyeinek és egy rakás újságírónak. A mappában fotók, valamint WhatsApp üzenetváltásokról készült képernyőfotók láthatók, melyek Horner és a női kolléga beszélgetéseit tartalmazzák.

Jos Verstappen, Max Verstappen édesa a Daily Mailnek elmondta, hogy támogatja a nőt.

„Együttérzek a nővel, mindazzal, amin keresztülment, de majd meglátjuk, mi történik” – mondta Jos.

Ez egybecseng azzal az információval, mely szerint Jos Verstappen szintén „közel állt” a szóban forgó nővel.

Idősebb Verstappent arról is megkérdezték, hogy itt-e az ideje meghúzni egy bizonyos határt a helyzet kapcsán a csapatnál.

„Azt hiszem, ehhez már egy kicsit késő. Ha ő [Horner] ezt akarja, rendben, de nem hiszem, hogy ez lehetséges lesz. Nem akarok túl sokat beszélni, mert az csak problémákat okozna. De számomra az a legfontosabb, hogy Max boldog legyen, ez számít számomra, csak azt akarom, hogy boldog legyen.”

Hamilton utalt rá, hogy Verstappen apja olyanba üti az orrát, amibe talán nem kéne

Forrás :