fbpx

Megérkezett a sokak által várt Ferrari-film első előzetese, Adam Driverrel a főszerepben!

Az Enzo Ferrariról szóló filmben Adam Driver alakítja Ferrarit, de más neves színészeket is felvonultat a produkció. Enzo feleségét, Laurát például Penelopé Cruz formálja meg, míg Patrick Dempsey az egykori versenyző, Piero Taruffi bőrébe bújik.

Már a forgatásokról megjelent fotók is megdöbbentették a közönséget, mivel a sminkeseknek kiválóan sikerült Drivert Ferrarivá alakítaniuk. Noha az olasz talán nem volt ennyire szikár alkat fiatalabb korában sem.
De még nagyobb döbbenetet okozott Dempsey, aki egyszer csak teljesen fehér/ősz hajjal jelent meg egy eseményen. Ekkor derült ki, hogy a filmben – amit épp akkor forgattak – Taruffit alakítja.

A Michael Mann által rendezett Ferrari című film premierje a magyar mozikban december 28-án lesz.

Az első előzetesben csupán egyetlen mondat hangzik el, mi szerint „If you get into one of my cars, you get in to win” (Ha beülsz az egyik autómba, [azért] ülsz be, hogy nyerj). Ezen kívül zene nélkül, atmoszféra hangokkal és dinamikus vágással operál, amitől igazán hatásos a másfél perc. Joggal feltételezhetjük, hogy a Ford v Ferrari (Az aszfalt királyai, 2019) óta ez lesz első igazán minőségi, hiteles autósportos film!