fbpx

A legenda Steve Parrish, Goike Gyuri, Dinnyés Laci és a Krasznai-család is gratulál az ÖTSZÖRÖS kamion Európa-bajnok Kiss Norbinak!

A ’80-as évek végén és a ’90-es években Steve Parrish volt a zöld BP Mercedes kamionjával toronymagasan a legjobb az akkori mezőnyben, ahogy 2023-ban Kiss Norbert az.

Ő akkoriban a csillagos márka teljes gyári támogatását élvezhette, ahogy a hungarocamionosok közül is Krasznai Jánost érte az a szerencse, hogy egyrészt a vállalat kiválasztotta, és képviselhette hazánkat, másrészt a Mercedes félgyári támogatást adott a magyaroknak. Steve ötszörös kamion Európa-bajnok lett végül, a mi Jánosunk legjobb eredménye pedig 1989-ben egy összetett harmadik hely lett.

A Hungarocamionnál azonban több teherautóval is kísérleteztek, hogy kvázi versenyváltozatot faragjanak belőlük. Goike György a cég döntése alapján végül egy Renault kamionnal indulhatott a Hungaroringen a Truck Trophyn, ahogy akkor nevezték az európai kamionversenyzés magyar versenyhétvégéjét. Egy másik részleg, a „rábások” tovább mentek, ott bizony rendesen megpiszkáltak egy RÁBA S16-ost, amely Dinnyés László kezei közt esőben száguldott, és ha van még egy-két kör, akár a dobogóra is felfért volna!

Nos, a korábbi hősök mind az oldalunkon keresztül most videóüzenetekben gratulálnak a ma magyar bajnokainak, tehát Kiss Norbinak és a Révész Racingnek, de Krasznai János lánya, Krisztina is minket választott, hogy a család nevében rövid közleményüket eljuttassák a magyar élharcosnak:

„Szia Norbi, szeretnék Neked szívből gratulálni – a Krasznai család nevében – a nagyszerű és kiemelkedő teljesítményedhez és kívánok még soksok első helyet az elkövetkező években! Krasznai Krisztina”

Steve Parrish tehát Portugáliából a vakációjáról, Goike Gyuri rendes nyugdíjasként az otthonából, míg Dinnyés Laci ma is aktív dolgozóként Svédországból egy buszforduló szünetéből jelentkeztek be, hogy gratuláljanak a friss bajnok szombathelyi pilótának, és nyíregyhézi csapatának!

Ezen üzenetekhez csatlakozik a motorsportol.hu szerkesztősége is, és pont ugyanilyen eredményes folytatást kívánunk a teljes Révész csapatnak 2024-re is!

Újabb nagy lépés a címvédés felé – Kiss Norbert és a Révész Racing ismét győzött