fbpx

Megismerkedne a BYD-val? Irány az AMTS!

A 20 újautó márkát egy helyen felvonultató Duna Autó Zrt. idén BYD divíziójával képviselteti magát március 22–24 között, a Hungexpo területén megrendezésre kerülő Autó, Motor & Tuning Show-n. A 35 éves jubileumát ünneplő óbudai márkakereskedés BYD standja a rendezvény „H” pavilonjában található, ahol 4 kiállított autóval és meglepetésekkel várják az érdeklődőket.

A BYD a konnektorról tölthető és tisztán elektromos autók világelső gyártója, egyúttal a szektor leggyorsabban növekvő vállalata, elkötelezett amellett, hogy a vonzó, csúcstechnológiás és intelligens elektromos autózást elérhetőbbé tegye az európai autósok számára. A Duna Autó BYD szalonja tavaly ősszel, ünnepélyes keretek között, piónírként nyitotta meg kapuit, a márka Magyarországra érkezésével egyidőben. Azóta az érdeklődés egyre növekszik a márka innovatív modelljei iránt, amit az értékesítési eredmények is alátámasztanak.

Az expó kiváló alkalmat nyújt arra, hogy a márka szélesebb közönség számára is megmutassa magát és átadhassa fenntartható szellemiségét. A kiállított autókon túl, a Duna Autó ajándékokkal, játékokkal és egyéb aktivitásokkal készül szórakoztatni a várhatóan rekordszámú látogatót. Az AMTS „H” pavilonjában, a Duna Autó BYD standjához érkezve, a vendégek négy modellt ismerhetnek meg közelebbről. A magas színvonalú installáción kiállításra kerül a Dolphin, Seal, Atto 3, valamint a nemrég bemutatott Seal U.

SEAL:

A D szegmensbe tartozó SEAL egy sportos és dinamikus szedán. Az óceánok ihlette formanyelv valóságos mesterműve, a lenyűgöző BYD SEAL sportos és stílusos kisugárzású, X alakot kirajzoló fronttal, valamint 3.8 másodperces gyorsulással büszkélkedik. A tekintélyes iF Design Award büszke díjazottja, ami visszaigazolja a kiváló formatervezést és innovációt.

ATTO 3:

Az ATTO 3 egy tágas, C-szegmensű SUV. Az expresszív, felfelé ívelő övvonal és a gondosan válogatott, dinamikus könnyűfém keréktárcsák kiemelik a BYD ATTO 3 sportos és aerodinamikus dizájnját. Az egyedülálló dinamikus kanyarfénnyel együtt a BYD ATTO 3 minden eddiginél nagyobb biztonságot nyújt. A felhasználóbarát funkciók és a játékos belső tér különleges stílust kölcsönöznek az autónak.

DOLPHIN:

A DOLPHIN, egy agilis és sokoldalú ötajtós modell a C szegmensben. A BYD Dolphin az új „Óceánok esztétikája” formatervezési koncepció jegyében született. A karosszéria kifinomult kontúrja, a markáns domborulatok és az áramló vonalvezetés a magabiztos és elegáns dizájnról tanúskodnak, amit a tisztán elektromos hajtáslánc is megerősít. Az első és hátsó fényszórók dizájnját a delfinek dinamikus mozgása ihlette, ahogyan a vízből kiugrálnak. A középső hűtőrács körül körbefutó LED-lámpák és a dinamikus hátsó fényszórók az avantgárd stílust és technológiát idézik meg.

SEAL U:

Az idei év újdonsága pedig a SEAL U, aminek formavilágával egy magával ragadó dizájnfilozófia lépett a SUV-ok piacára: a BYD óceánok esztétikája koncepciója futurisztikus stílusjegyekkel egészült ki, amiből a környezettudatos családok számára kifejezetten vonzó autó jött létre. A BYD SEAL U-t 140 kW-os egyenáramú gyorstöltővel (30%-ról 80%-os töltésszintre) már 28 perc alatt fel lehet tölteni. Ilyen gyors töltési sebesség mellett bárki gondtalanul útnak indulhat, hiszen az elektromos SUV-val nem kell hosszú időkre megállni.

Mindegyik modell a tisztán elektromos meghajtású járművekre tervezett BYD e-Platform 3.0 padlólemezre épül. Az intelligens, hatékony, biztonságos és esztétikus megoldások előnyeit teljes mértékben kiaknázó e-Platform 3.0 architektúra célja, hogy fokozza az elektromos autók biztonságát és a hatótávolságát alacsony hőmérsékleten való vezetéskor, és tökéletesítse az okos autózás élményét, hogy a BYD hatékonyabb és biztonságosabb elektromos járműveket gyárthasson.

A BYD a kezdetektől arra törekszik, hogy a műszaki innovációkat egy jobb világ megteremtésének szolgálatába állítsa. Ennek fényében vár minden kedves érdeklődőt a BYD Duna Autó a hétvégén, március 22–24. között a Hungexpo „H” pavilonjában berendezett standjánál.

Forrás :