fbpx

Nyereményjáték: LEGO F1-es McLaren keresi gazdáját!

Miután megjelent a Sennás LEGO-szett, kaptunk egy példányt belőle, ráadásul küldtek mellé egy 2023-as McLarent is, nyereményjáték céljából. Így hát egy Motorsportol.hu olvasó polcán fog landolni! 🙂

Mit kell tenned ahhoz, hogy esélyed legyen megnyerni McLaren LEGO-szettet?

A nyereményjáték 2024.03.26-től 2024.03.31. 23:59 percig tart.

A sorsolás 2024.04.01-én lesz.

A nyerteseket az Instagram poszt alatt, kommentben értesítjük majd ki. A nyerteseknek 2 nap áll majd rendelkezésükre, hogy az értesítés után elküldjék nekünk privát üzenetben az csomagküldéshez szükséges adatait. Erről a nyertest pontosan tájékoztatjuk majd.

A nyereményt Foxposttal juttatjuk el a nyertesnek.

A részletes szabályzatot alább olvashatjátok!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Motorsportol.hu (@motorsportol.hu) által megosztott bejegyzés


„LEGO F1-es McLaren keresi gazdáját!” nyereményjáték (továbbiakban Játék) szabályzat
Játék szervezője:

A Játék szervezője és lebonyolítója a Motorsport Online – www.motorsportol.hu (továbbiakban Szervező) nyereményjátékot hirdet a Motorsportol.hu Instagram profilján.

A játék időtartama:

A nyereményjáték 2024.03.26-től 2024.03.31. 23:59 percig tart.

Játék menete:

A sorsolásban részt venni kívánó felhasználónak követnie kell a Motorsportol.hu Instagram profiljá, lájkolnia kell a nyereményjátékról szóló posztot, és a poszt alatt kommentben le kell írnia, hogy mely barátai azok, akik szintén örülnének a nyereménynek.

Azok között, akik teljesítették a játék feltételeit a megadott határidőig, a Szervező 1 db nyertest sorsol, akiknek nyereménye: 1db LEGO „McLaren Formula 1-es versenyautó 2023

A nyeremény készpénzre nem váltható át.

Sorsolás időpontja:

A sorsolás 2024.04.01-én lesz.

Sorsolás menete:

A játék végén Szervező a véletlenszerűség elvének eleget tevő gépi sorsolással kiválaszt 1 nyertest és 1 tartaléknyertest. A nyerteseknek 2 nap áll rendelkezésükre jelentkezni Instagramon, privát üzenet formájában. Amennyiben egy nyertes 2 napig nem jelentkezik, úgy a Szervező kiértesíti a tartaléknyertest, akinek szintén 2 nap áll rendelkezésére felvenni a kapcsolatot a Szervezővel.

Nyertesek értesítése:

A Szervező a nyerteseket a játékról szóló poszt alatt kommentben megjelölve hirdeti ki, és kéri, hogy Instagramon, privát üzenetben vegyék fel vele a kapcsolatot.

A nyerteseknek meg kell adniuk a Nyeremény kézbesítéséhez szükséges személyes adatait (teljes név, Foxpost autumata cím, telefonszám, email cím) pontosan megadni.

Amennyiben a Nyertes a meghatározott határidőn belül nem reagál, úgy a Nyereményre a továbbiakban nem jogosult, és a Szervező jogosult a tartaléknyertes részére a Nyereményt átadni.

A nyertes által megadott személyes adatok hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, cím elírás, stb.) a Szervező felelősséget nem vállal.

A nyeremény kiküldése:

A nyereményt Foxposttal küldjük el a nyertes részére.

Kik vehetnek részt a játékban?

A játékon azon Magyarországon állandó vagy tartózkodási lakhellyel, valós Facebook profillal rendelkező, 18 év feletti természetes személyek vehetnek részt (18 év alatti személy csak szülői beleegyezéssel vehet részt a játékban), akik elfogadták a játék részvételi szabályzatát, valamint a Facebook által előírt irányelvekben meghatározott valamennyi feltételt, és teljesítik a játékleírásban foglaltakat.

Személyes adatok kezelése:

A Szervező kötelezettséget vállal arra, hogy a résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályi rendelkezések betartásával, az abban foglaltaknak megfelelően kezeli.

A jelen Játékszabályzatban írt adatszolgáltatás önkéntes. Azok, akik a Játékban részt vesznek, tudomásul veszik és kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy A Szervező, mint adatkezelő, és Lebonyolító és a gépi sorsolást végző app cége, mint adatfeldolgozó a rendelkezésre bocsátott személyes adataikat kizárólag a Játékkal összefüggésben, annak időtartama alatt a jelen pontban írtak szerint kezelje; Nyertesség esetén nevüket és Facebook profilképüket a Szervező minden további feltétel és ellenérték nélkül, kizárólag a Játékkal kapcsolatosan nyilvánosságra hozza; részvételükkel minden tekintetben, kifejezetten elfogadják a Játékszabályzat minden rendelkezését.

A Szervező szavatolja, hogy az adatkezelés mindenben a hatályos jogszabályi rendelkezések betartásával történik. A Szervező bármikor lehetőséget biztosít a Játékosnak arra, hogy tájékoztatást kérjen személyes adatai kezeléséről, kérje azok törlését vagy helyesbítését.

Amennyiben a Játékos személyes adatainak törlését a Játék időtartama alatt kéri, úgy tudomásul veszi, hogy a Játékban való minden jogosultságát elveszti, és a Játékból kizárásra kerül.

Jelen nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható.

Adózás és költségek:

A nyeremény másra át nem ruházható, pénzre át nem váltható. A nyeremény járulékos és adófizetési költségeit a Szervező viseli. A nyeremény kiszállítási költségét a Szervező viseli, az egyéb felmerülő költségek (pl. a nyeremény átvételének a helyszínére történő utazás költségei) a Játékost terhelik.

Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott és a bíróság a nyereményjátékban részvételre kiható hatállyal cselekvőképességet korlátozó gondnokság alá helyezte, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére a törvényes képviselője vagy a gondnoka hozzájárulásával jogosult.

Kik nem vehetnek részt a játékban:

A játékban nem vehetnek részt a Szervező munkatársai és családtagjai.

A játék Szervezője az esetleges hibás, valótlan regisztrációkért felelősséget nem vállal.

A Szervező fenntartja magának a jogot arra, hogy amennyiben valamely játékos részéről bármilyen (számítógépes) manipulációt, valótlan névvel email cím, Facebook profil létrehozását, illetve a játék szellemével bármilyen módon összeférhetetlen vagy azt sértő magatartást tapasztal, vagy ennek megalapozott gyanúja felmerül, úgy a játékost azonnali hatállyal kizárja a játékból.

A Szervező fenntartja magának a jogot jelen Játékszabály módosítására illetve kiegészítésére. A játékszabályzat lényeges változásáról a Szervező haladéktalanul értesíti a résztvevőket. A résztvevők ilyen esetben dönthetnek a nyereményjátékban való részvétel folytatásáról.

A jelen játékszabályzat módosításait, illetve a Játék esetleges felfüggesztéséről vagy megszüntetéséről szóló értesítést a Motorsportol.hu közzéteszi a https://www.motorsportol.hu/f1/2024/03/26/nyeremenyjatek-lego-f1-es-mclaren-keresi-gazdajat oldalon, a Játékosok felelőssége, hogy ezekről megfelelően tájékozódjanak.

Ha a Játékkal kapcsolatban további kérdés vagy probléma merül fel, az info (kukac) motorsportol.hu email címen kérhető tájékoztatás.

Részletes adatkezelési tájékoztatónk ide kattintva érhető el.

2024.03.26.