fbpx

Verstappen barátnője rendkívül büszke, de a rajongók félnek, hogy politikai véleményével árthat a versenyzőnek

Kelly Piquet számos módon gratulált kedvesének, Max Verstappennek, aki sorozatban harmadszor nyerte meg az F1-es világbajnoki címet.

Korábban Instagram sztoriban fejtette ki, hogy nincsenek véletlenek, később pedig „maradandó” posztban írta le, hogy mennyire büszke, hogy Verstappennek már ugyanannyi F1-es bajnoki címe van, mint édesapjának, Nelson Piquet-nek.

„Micsoda megtiszteltetés, hogy tanúja lehettem annak, hogy nem egy, hanem HÁROM VILÁGBAJNOKSÁGI CÍMET szereztél „ – írta Kelly a megosztott közös fotókhoz.

„Amit elértél, az igazán látványos, és továbbra is lenyűgözöl minket. Szavakkal nem lehet kifejezni, mennyire büszke vagyok rád és remélem, hogy minden egyes pillanatot kiélvezel.”

Majd hozzátette a csapat számára: „Szép munka @redbullracing „

Nem komoly következtetés, csupán érdekesség, hogy Verstappen azóta gyűjti sorra a bajnoki címeket, mióta a nála 8 évvel idősebb Kelly a párja.

Mindemellett a brazil modellt ismét sok kritika éri. Míg korábban a „környezetvédelmi” posztja miatt kapta az ívet, most azért kezdték kritizálni, mert politikai tartalmú véleményposztokat osztott meg Instagram sztoriban. Az F1 nem pártolja a nyilvános politikai véleménynyilvánítást és Verstappen sem szokott ilyesmiről nyilatkozni, így rajongói attól tartanak, hogy ezzel neki is árthat barátnője…

Piquet arról osztott meg bejegyzést, hogy nem kellene az embereknek általánosítani és kategorizálni másokat. Az izraeli–palesztin helyzet kapcsán született az eredeti bejegyzés, amit Kelly Piquet megosztott: „Támogathatod a palesztinokat és a megszállás megszüntetéséhez való jogukat, de nem támogathatod a Hamászt. Lehetsz a palesztinok jogainak szószólója, de nem támogathatod a Hezbollahot vagy az iráni rezsimet. Lehetsz palesztinbarát anélkül, hogy antiszemita lennél. Támogathatod Ukrajna szuverenitását, és elítélheted Izrael emberi jogi visszaéléseit. El lehet ítélni a terrorizmust és az ártatlan civilek meggyilkolását, és mégis lehet hinni az ellenálláshoz való jogban. Ezek az álláspontok nem zárják ki egymást.”

Verstappen barátnője most már két háromszoros bajnokot tudhat a családjában