fbpx

Verstappen modell kedvese jó célból pózolt fürdőruhában, de a kommentelők nem kímélték

Kelly Piquet az Instagramon mutatta meg alakját többféle fürdőruhában, amikor Monte-Carlóban pózolt egy fotózáson.

Max Verstappen barátnője, Nelson Piquet 34 éves lánya az Opp Swim fürdőruháiban pózolt, egyes fotókon pedig még Daniily Kvyattal közös gyermeke, Penelopé is szerepel.

A képek lényege azonban most nem csupán a pózolás, hanem az üzenet is. A fürdőruhák ugyanis újrahasznosított fonalakból, és az óceánból származó műanyagokból készülnek.

„A műanyaghulladék árt nekünk, gyönyörű otthonunknak és a jövő generációinak. A Côte d’Azur-on felnőve mélyen megbecsültem a természet szépségét” – írta Kelly a képekhez.

„Ezért fogtam össze az OPP Swimwearrel és a Plastic Bankkal, hogy megakadályozzuk, hogy 100 000 műanyag palack kerüljön az óceánba.”

„Segíts nekem, hogy még nagyobb hatást érjek el: 2023. augusztus 20-ig minden egyes lájkért, kommentért és megosztásért, amit ez a poszt kap, az OPP Swimwear adományoz annak érdekében, hogy egy műanyag palack ne kerüljön az óceánba.”

Mondhatnánk, hogy ez egy pozitív poszt a modelltől, de ez nem ennyire egyértelmű. A kommentelők sokasága álszentnek tartják. Íme pár reakció:

„Mondja ezt valaki, aki egy hónap alatt többet utazik, mint én egész életemben, és aki rendkívüli luxusban él a sok ajándékkal és vásárlással! Kedvellek, de ez képmutatás.”

„A fast fashion reklámozása, a műanyagból készült pr csomagok, és a magánrepülés nem akadályozza meg, hogy valaki bedobjon egy vizes palackot az óceánba. Majd akkor beszélj a „humanitárius erőfeszítéseidről”, ha tényleg teszel valamit, köszi.”

„Szó szerint nem hiszem el, hogy ezt posztolod. Azt kéne hinnünk, hogy törődsz a környezettel, amikor szó szerint állandóan repülsz? Ugyan már, légy már reális légy szíves!”

„Én mindenben támogatom az ilyen kezdeményezéseket, de amikor ez olyasvalakitől jön, aki magánrepülőket használ, támogatva bizonyos politikusokat, akkor ez süket fülekre talál.”

„Ha ennyire fontos, miért csak a like-ok és megosztások száma után adományoz? Miért nem adományoznak mindent, amit tudnak, a like-ok számától függetlenül?”

„Tudod mi árt még a jövő generációinak? Az, hogy fogod a magánrepülődet és úgy repkedsz a világ körül, ahogy neked tetszik.”

„Kíváncsi vagyok, hogy a @Oppswim és a @plasticbank miért érezte úgy, hogy Kelly Piquet hiteles képviselője lenne a tevékenységüknek. Kelly Piquet életmódja, ahogy a közösségi médiában is látható; magánrepülő, luxusautók, Forma-1, műanyag ajándékdobozok és ajándéktáskák túlburjánzása, véleményem szerint nem illik a környezetvédő jótékonysági szervezetek ideológiájához.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

KELLY PIQUET (@kellypiquet) által megosztott bejegyzés