fbpx

Ducati-rajongó vagy? Itt a helyed!

A 2023-as szezon a Ducati történetének legsikeresebb szezonja volt, hiszen megnyerte a MotoGP, a Superbike és először a Supersport világbajnokságot. A márka július végén Misanóban ünnepli rajongóival a „Ducati Világhetet”.

A „World Ducati Week” mágnesként vonzza a Ducati-rajongókat világszerte, és a tavalyi nagy sikerek fényében 2024-ben még inkább az lesz. Az előkészületek már javában zajlanak. Napközben és este is rengeteg felfedezni- és megtapasztalni való lesz. A helyszín ismét a Misano World Circuit lesz, az eseményt július 26-27-én rendezik meg.

Az esemény csúcspontja azonban a „Race of Champions” lesz, amelyen a világbajnokságok sztárjai mérkőznek meg egymással. A MotoGP és a Superbike csúcspilótái természetesen megerősítették részvételüket az eseményen.

A rendezvény valójában három napon keresztül zajlik majd. Ennek oka, hogy a 3 napos bérlettel saját motorozásra is van lehetőség a pályán, valamint tesztvezetésre a Ducati-modellekkel. Ezen kívül minden jegytulajdonos kedvezményes áron látogathatja meg a Ducati-gyárat és a Borgo Panigale-i múzeumot. A Ducati Owners Club tagjai kedvezményes áron kapnak jegyet.

A WDW 2024-re szóló jegyek a Ducati weboldalán vásárolhatók meg, és Biker Pass (résztvevő motorral) és Visitor Pass (segédmotoros vagy gyalogos résztvevő) formájában is kaphatók, amelyek egy vagy mindhárom napra érvényesek. A jegyárak 50 és 110 euró között mozognak. 18 éves korig a kísérő kiskorúaknak, valamint az Ázsiából, Afrikából, Amerikából és Óceániából érkező résztvevőknek, továbbá a fogyatékkal élőknek és kísérőiknek ingyenes a belépés.

Megvan a Ducati gyenge pontja, amire egyelőre nincs magyarázat

Forrás :