fbpx

Max Verstappen tiszteletére összeraktunk egy maxi albumot!

Az elmúlt évek alatt számtalan, főleg holland dj és zenei producert ihlette meg honfitársuk, Max Verstappen sikere, így ebből merítve sorra születtek a tribute dalok.

Armin van Buueren ezzel a szöveggel rakta ki szerzeményét, még közvetlenül az első világbajnoki címe megnyerése után pár nappal, a SoundCloudra:

„Nagy Forma-1 rajongó vagyok, és nagyon örültem Max Verstappen győzelmének, micsoda verseny volt! Az esemény és a közvetítés inspirált, és készítettem egy Maxnak dedikált számot!!! Egészségére az új világbajnoknak!”

Armin van Buuren után Saskia Slegers, azaz Miss Djax sem maradhatott ki a buliból, aki szintén nem ma kezdte az ipart, mert már a Scooter „Hyper Hyper”-ében üdvözli őt H.P. Baxxter, ez pedig jövőre már 20 éves zeneszám lesz. Az ő „Maxija” is már egy éves.

Az őrületet azonban nem ők kezdték, hanem a Pitstop Boys nevű duó. Először hollandul, majd angolul adták ki a „Super Max!” névre keresztelt szerzeményüket. Az igazi Forma-1 rajongó formáció azóta Lando Norris előtt is megemelte kalapját, ahogy idén Fernando Alonso előtt is, a rém egyszerű dalocskáikkal.

Az egyik legismertebb, a hollandot dicsőítő számot viszont Carte Blanq & Maxx Power jegyzik, „33 Max Verstappen” néven, amelynek szintén nincs túl bonyolult szövege.

Snoek viszont kifejezetten szókimondó szöveget rappel Verstappennel kapcsolatban. Mondandója lényege kb. hogy ő a Verstappen, a bajnoki címért megy, keményen nyomja neki, a kibaszott pályán, jobb ha senki sincs a közelében, és bassza meg a Ferrari is, ő – Max – az ijesztő, a rémálmod.

A Klapperkebab a hardstyle/hardtechno műfajban fejezte ki a háláját honfitársuk sikereinek.

Végére hagytuk a legfurcsább előadást, a lengyel Johantól. Gyakorlatilag a fél mezőnyt megénekli, Magyarországra megy Esteban Oconért, Hamiltonnak is valami négy, de pont ennyi hölgy is vár a Hiltonban. Nagyon free-rap, de kifejezetten mókás előadás.

Verstappen ma új, bajnoki, arany szín sisakban áll rajthoz!