fbpx

ELRAJTOLT a Motorsport Online, vagyis a Motorsportol.hu!

Kedves Olvasó, Autósport rajongó!

Köszöntünk Magyarország legújabb autósport témájú weboldalán! Ez a Motorsport Online, vagyis a motorsportol.hu!

Mi, akik az oldalt szerkesztjük, korábban más weboldalnál tevékenykedtünk, bizonyára mindannyian találkoztatok már a munkánkkal. Mostantól azonban a „saját fejünk után” megyünk, a saját elvárásaink szerint, ami reményeink szerint nagyban egyezik azzal is, amiért ti kedvelni tudtok egy ilyen tematikájú oldalt.

Mire számíthattok?

Könnyed hangvételre, interakcióra, korrekt tájékoztatásra, legális tartalomra!

Mit érdemes tudni a Motorsportol.hu-ról?
  • Mi foglalkozunk a legátfogóbban Magyarországon a Kamion Eb-vel!
  • A Fan Zone menüpont interaktívabb tartalmakat rejt, úgy mint például kvízek, puzzle-k, szavazások, vagy alkalomadtán nyereményjátékok!
  • A Vélemény rovat szerkesztőink szubjektívebb írásait tartalmazza, beleértve autósportos könyvajánlókat és Ponyva-1 rovatot. (Ez utóbbi olyan könyvajánló (vagy pont, hogy nem ajánló), amely F1 témájú, de fikciós könyvekről számol be, amolyan guilty pleasure-ként.)
  • Az Iratkozz fel menüpontra kattintva feliratkozhatsz hírlevelünkre. Nnyugi, nem bombázunk majd naponta levélszeméttel: újdonságainkról, nyereményjátékainkról tájékozódhatsz majd általa.
  • A főoldal „Hamarosan” sávjában a soron következő Forma-1-es hétvégéket láthatod, rájuk kattintva a hivatalos kezdési időpontokat és a helyszín épp aktuális időjárását találod!
  • Az oldal jobb oldali hasábjában legfölül (vagyis a social linkek alatt) mindig egy szavazást találsz majd…
  • … alatta egy kivonatot a Forma-1 aktuális ponttáblázatiból. Ezt azonban részletesen is megnézheted a „bővebben” gombra kattintva.
  • Tovább görgetve, szintén a jobb oldalon az idei F1-es szezon aranyköpéseit olvashatjátok, ez folyamatosan bővülni fog.
  • A lap legalján az F1-es versenyzők, csapatok adatait találjátok, valamint a versenynaptár elemeire kattintva eléritek a hivatalos kezdési időpontokat.

(Ha mobilról nézitek, akkor mindez sorban egymás alatt következik.)

Kellemes időtöltést kívánunk, olvassatok minket sokat! 😉

FONTOS: Mivel most indultunk, még előfordulhatnak hibák, leállások az oldalon, ezeket igyekszünk majd mielőbb megoldani, addig is a türelmeteket kérjük. 🙂