fbpx

Nadia Padovani beintett: Márpedig a Gresini Racing nem eladó, még Hamiltonnak sem

Lewis Hamilton hiába feni a fogát Marc Márquez jelenlegi alakulatára, értesülések szerint Nadia Gresini világosan megmondta, hogy a csapata nem eladó.

Az F1 szupersztárja, Lewis Hamilton a The Race szerint tárgyalásokat kezdett a Gresini Racing megvásárlásáról. A TNT Sports munkatársa, Gavin Emmett a sachsenringi paddockból, így nyilatkozott a témával kapcsolatban: „Úgy tűnik, hogy Nadia Padovani, Fausto Gresini özvegye nem hajlandó eladni. Én ezt hallottam. Sok szempontból rendkívül értékes csapat.  De a Liberty Media bevonásával még egy kicsit ki akarja építeni a helyét a paddockban.”

Sylvain Guintoli így vélekedik: „Ha valami olyasmi történik, mint amit az elmúlt években az F1-ben láttunk, akkor az az érdeklődés, a követők és a látogatottság ugrásszerű növekedése. A sportágunk minden hétvégén hatalmas show-t biztosít a közönség számára jelenleg.”

Neil Hodgson szerint a MotoGP csapatai többet érhetnek, mivel a Liberty segíti a sportág fejlődését: „A következő öt-tíz évben akár tízszeresére is nőhet az értékük.”

Emmett a Gresinivel kapcsolatban hozzátette: „Talán befektetést vagy valami hasonlót fognak elfogadni. De én úgy értesültem, hogy eladásról szó sincs.”

A többi csapatról így nyilatkozott: „Tudjuk, hogy a Trackhouse nem eladó, mert most vették meg. A Pramac a Yamahára vált. [A Tech3-as Herve Poncharal] az, akiről tudjuk, hogy visszalépett. Kíváncsi vagyok, hogy van-e ott valami. Beszéltem vele, néhány versenyen nem lesz ott. LCR? Lucio Cecchinellót megint csak nem lehet ilyesmire rávenni. Ő egy munkamániás. Ez a családja, ez az élete. Minden egyes anyában és csavarban azon a motoron Lucio vére, verejtéke és könnyei folynak. Ezek olyan értékek, melyek időről időre növekednek.”

Hamilton Márquez istállójára feni a fogát, egész konkrétan meg akarja venni

Forrás :