fbpx

Razgatlioglu megsérült, ki kell hagynia egy fontos találkozót

A Superbike-világbajnokságot vezető Toprak Razgatlioglu lett volna az egyik sztárvendége a július 5-7. között Garmisch-Partenkirchenben megrendezett BMW Motorrad Days-nek. Sok rajongó csalódására azonban ez nem valósul meg.

A garmisch-partenkircheni BMW Motorrad Days a kétkerekűek rajongóinak legnagyobb BMW-találkozója világszerte. A Superbike-világbajnokság jelenlegi éllovasának, Toprak Razgatlioglunak is ott kellett volna lennie, aki minden bizonnyal néhány kaszkadőrmutatvánnyal is kedveskedett volna a rajongóknak.

Erre azonban nem kerül sor: a török a héten egy edzésbalesetben megsérült. A lábát érte zúzódás, melyet további vizsgálatok követtek. A török most a felépülésére koncentrál angliai Donington Parkban és a csehországi Mostban megrendezésre kerülő versenyek előtt. Az első tizenkét futam után Razgatlioglu 21 ponttal vezet a második helyen álló Nicoló Bulega előtt az összesített tabellán.

A BMW Motorrad Days 2024-ben visszatért Garmisch-Partenkirchenbe. A márka rajongói számára kihagyhatatlan esemény: a kiállítások, tesztvezetések, drift show-k és előadások mellett rengeteg élőzene, valamint finom falatok is várják az érdeklődőket. Természetesen néhány BMW-versenyző is ott lesz, köztük a Superbike-világbajnokságon induló Michael van der Mark.

Razgatlioglu nevetséges büntetést kapott: Ha ennyibe kerül egy stoppie, minden hétvégén kifizetem

Forrás :