fbpx

Évekre eltiltott sztárcsatárral múlatta az időt Quartararo Düsseldorfban

Az Holland Nagydíj után a Yamaha sztárja, Fabio Quartararo egy utazással lepte meg magát a németországi labdarúgó Európa-bajnokságra, a 16 közé jutásért rendezett francia mérkőzésre.

Fabio Quartararo nyugodt hangulatban érkezik a Sachsenringre a Német Nagydíjra. A Yamaha 25 éves sztárja a hollandiai Assenben rendezett TT utáni szünetben Hollandiából egyenesen Düsseldorfba utazott, ahol meghívást kapott a labdarúgó Európa-bajnokságra egyik mérkőzésére.

Hétfő este Quartararo az Euro Arénában szurkolta végig Franciaország szűk 1:0-s győzelmét a szomszédos Belgium ellen. Tom Maubant, Quartararo tanácsadója, valamint Mathilde Poncharal, a Red Bull GASGAS Tech3 csapatfőnök Hervé lánya is ott volt.

Quartararo futballtúrájának egyik fénypontja volt egy nem tervezett találkozás a francia sztárcsatárral, Paul Pogbával a düsseldorfi VIP-tribünön, akivel a francia szóba is elegyedett. Pogba pályafutása során többek között a Juventus és a Manchester United játékosa volt. Az olasz sportbíróság azonban 2024 februárjában doppingvétség miatt négy évre eltiltotta.

Visszatérve a MotoGP-re: A Sachsenring nagyon feküdt Quartararo és a Yamaha számára, mivel a francia 2022-ben győzött ott. Tavaly viszont csak a 13. helyet szerezte meg mindkét futamon.

A másik fajtól származó Quartararo puhánynak nevezte Ricciardót

Forrás :