fbpx

Elmaradt a várva várt boxmeccs, ehelyett Lorenzo lelkizett a ringben

A MotoGP ikonjai, a kihívó Jorge Lorenzo és a könnyűsúlyú Dani Pedrosa közötti boxmeccs, amelyet már hónapok óta bejelentettek, elmaradt. Helyette a két spanyol verbális párbajt vívott egymással.

Már nagyon várták a Jorge Lorenzo és Dani Pedrosa közötti mérkőzést. Lorenzo már április elején, viccből kihívta a „kis szamurájt” egy küzdelemre – a párbajt Lorenzo saját YouTube-csatornáján közvetítették volna.

A két ász pályafutása során nyolc világbajnoki címet nyert, és egykoron riválisok voltak. A múlt csütörtökre tervezett, várva várt boxpárbaj azonban elmaradt. Helyette Lorenzo és Pedrosa a spanyol MotoGP fizetős csatornáján, a DAZN-en nézett farkasszemet egymással, ahol végül szócsatába kezdtek.

Többek közt a 2008-as évről is szó volt, amikor Pedrosa nem volt hajlandó kezet fogni a lendületes kihívó Lorenzóval Jerezben. A rivalizálás odáig fajult, hogy még a MotoGP-rajongó Juan Carlos király is megpróbált egyfajta közvetítőként fellépni a dobogón, hogy rávegye a két riválist egy demonstratív kézfogás gesztusára.

Lorenzo néhány dolgot kibeszélt magából: „Sokszor szerettem volna legyőzni egy ellenfelet, de nem tudtam megtenni. Ha nem lettek volna szabályok, akkor megtettem volna. Frusztrál, amikor nem úgy mentek a dolgok, ahogy én szerettem volna. Amikor például a csapat nem azt a munkát végezte, amit vártam.”

„Ilyenkor nagyon nehéz velem dolgozni. Gyakran voltak nehéz helyzeteim, amikor úgymond szarvánál fogva kellett megfognom a bikát. Például az apám és a volt menedzserem társaságában is előfordult, hogy majd’ felrobbantam a dühtől.”

Érdekesség: A sportszerű ütésváltás elmaradásának okát nem közölték.

Megvan a Lorenzo-Pedrosa összecsapás időpontja, már nem kell sokat várni

Forrás :