fbpx

Puskaporos lesz az a levegő abban a Ducati-garázsban jövőre, Bagnaia aggódik

Francesco Bagnaia aggódik a majdani légkör miatt a bokszban, amikor Marc Márquez lesz a csapattársa.

Marc Márquez került ki győztesen a Ducati gyári üléséért folyó harcból. Ennek eredményeképp, jövőre a világbajnok, Francesco Bagnaia mellett foglal majd helyet a gyári Ducati bokszban. Kérdés azonban, hogy a két pilóta hogyan fog kijönni egymással, tekintve, hogy Bagnaia Valentino Rossi tanítványa.

„Pecco gyakran ismételgeti, hogy reméli, megmarad a garázsban meglévő harmónia” – mondta Davide Tardozzi.

„Tehát attól tart, hogy lesznek olyan helyzetek, amelyek ezt a garázsban uralkodó légkört megmérgezhetik. Nem gondoljuk, hogy Marc jelenléte problémákat okozhat a Ducati garázsán belül, de nem árt az óvatosság. Úgy gondoljuk, hogy képesek vagyunk kezelni két olyan bajnokot, mint Marc és Pecco.”

„Igaz, hogy Pecco Valentino Rossi akadémiájának versenyzője, de ő maga is egy bajnok. Számunkra az a legfontosabb, hogy a garázsban továbbra is olyan harmonikus maradjon a légkör, mint most. Az én feladatom, hogy ezt fenntartsam. Azt kell mondanunk, hogy a sepangi tények majdnem 10 évvel ezelőttre nyúlnak vissza. Az már a múlt.”

„A versenyző teljesítményét nézzük, és azt, hogy Peccóval együtt képes-e fejleszteni a motort és címeket nyerni. Előre nézünk, a jövőbe, nem a múltba. Ráadásul a sportban vannak a rajongók, akik egy-egy versenyzőt követnek, és vannak a Ducati rajongók, akik a márkát követik. Ez nagyon különleges, és nagyon büszkék vagyunk rájuk, és megtiszteltetés számunkra.”

Hivatalos: Márquez lesz Bagnaia csapattársa a gyári Ducatinál

Forrás :