fbpx

Márquez nem cicózna: Szemrebbenés nélkül tökön vágná Lorenzót

Apránként újabb részletek derülnek ki arról, amit sokan az „év MotoGP-estjének” neveztek el, amelyen Dani Pedrosa és Jorge Lorenzo hamarosan egymás ellen küzd majd a ringben.

A két spanyol versenyző a 250-es géposztályban és a MotoGP-ben vívott számtalan csatájuk után ismét egy számukra szokatlan színpadon méri össze erejét. Egy olyan színpadon, amelyet Lorenzo április 24-én vetett fel, amikor nyilvánosan kihívta a KTM jelenlegi tesztpilótáját.

„Először azt hittem, hogy ez egy elég őrült ötlet. De az is igaz, hogy most jó formában vagyok, és nem tagadom, hogy elég nagy a kísértés, hogy bevigyek neked pár ütést. Elfogadom a kihívásod, mondd meg a napot és az időpontot, és találkozunk a ringben” – fogalmazott akkor Pedrosa.

Azóta semmit, vagy csak keveset lehetett tudni erről az összecsapásról, amely a két motoros bajnokot a ringben állítja majd szembe egymással. Annyi biztos, hogy a mérkőzést élőben lehet majd látni a DAZN-en.

A MotoGP jelenlegi mezőnyének tagjai feszült figyelemmel várják a küzdelmet, és néhányan már le is tették a voksukat a győztes mellett. A paddockban többek között Fabio Quartararo, Miguel Oliveira és Pedro Acosta is Pedrosát tippeli győztesnek, mindannyian a KTM tesztpilótájának fizikumát tekintik a siker kulcsának.

Mások, mint például Álex Rins úgy vélik, hogy Lorenzo lesz a győztes, mivel magasabb és testesebb, mint Pedrosa.

Marc Márquez így vélekedett: „Nem is tudom… ha én Dani helyében lennék, akkor tuti, hogy tökön vágnám. A magasság miatt egyébként Lorenzóra fogadok.”

Itt bunyó lesz emberek! MotoGP-legendák csapnak össze a ringben

Forrás :