fbpx

A Ducati arra nem méltatta Martínt, hogy felvegye neki a telefont

A MotoGP világbajnoki tabelláját vezető Jorge Martín hétfőn Mugellóban mindenkit meglepett azzal, hogy bejelentette többéves szerződését az Aprilia Racinggel. A spanyol rengeteg találgatást váltott ki döntésével kapcsolatban.

Jorge Martín meglepő átigazolása az Aprilia Racing gyári csapatához foglalkoztatja mind paddockot, mind pedig a rajongók világméretű közösségét. Hétfőn a 26 éves versenyző és leendő munkaadója gondoskodott a több évre szóló együttműködés médiabemutatójáról.

De mi is áll a MotoGP világbajnokság átigazolási megabotránya mögött? Spanyolországban a neves csatornák arról számolnak be, hogy a Ducati döntéshozóit a mugellói hétvégén már nem tudta elérni telefonon Martín menedzsmentje. Az Apriliával kötött megállapodás tehát akár egy dacos reakció is lehetett a világbajnoki éllovas részéről. Martín úgy döntött, hogy ebben az idegtépő pókerjátszmában kijátssza a kártyáit, mindig azzal a céllal, hogy 2025-től végre egy tiszta gyári csapatnál versenyezzen.

Martín már hetekkel ezelőtt kijelentette, hogy a Ducati Mugellóig kapott határidőt. Ha mindezeket a tényezőket összeadjuk, akkor nagyon valószínű, hogy a Ducati nyomás alatt érezte magát a spanyolok részéről.

Bombameglepetés: Martín az Apriliához igazolt 2025-re, Márquez így a gyári Ducatinál köthet ki

Forrás :