fbpx

Még egy esetleges márkaváltás sem kizárt Márquez számára

Marc Márquez elárult néhány részletet az átigazolási rulettről Mugellóban, és a Ducatin kívül más lehetőségeket is elismert.

Már a mugellói MotoGP-verseny előtt is egyértelmű volt, hogy a Ducatinál várni kell a döntésre, hogy a bajnok Pecco Bagnaia melletti gyári ülés betöltéséről a 2025-ös évre. Sem a világbajnokságot vezető Jorge Martín, sem a Gresini Ducati versenyzője, Marc Márquez nem kapott egyértelmű tájékoztatást a jövőjét illetően. Ugyanez vonatkozik Enea Bastianinire is.

Marc Márquez csütörtök délutáni hivatalos sajtótájékoztatóján jelentette be először, hogy számára nem kizárt az átigazolás a Pramac Ducatihoz.

Ez volt az első bomba hír, de nem az utolsó. A nyolcszoros világbajnok később még konkrétabban nyilatkozott a várva várt jövőbeli kilátásairól. „Nem igazán szeretnék márkát váltani, de nem zárom ki a lehetőséget! A Gresininél maradni vagy a gyári csapathoz kerülni, ezek az alap lehetőségek.”

„Három forgatókönyvem van, melyeket rangsoroltam magamban. De szerencsém van, hogy minden változat megfelelne az elvárásaimnak. Ha egy versenyző boldog, akkor gyors lehet. Számomra a versenyzői piac is a show része. Beszélnünk kell róla, hogy a rajongóknak legyen mit olvasniuk.”

Az idei MotoGP-szezon legfontosabb kérdése továbbra is nyitott marad, nem lesz döntés Mugellóban

Forrás :