fbpx

Brad Pitt és Channing Tatum a Man-szigeti TT-t is célba vette

A Free Association, Plan B Entertainment, az Entertainment 360, Jason Keller és a Box To Box Films összefogott a Mediawannal. Azzal a céllal, hogy doku-sorozatot és játékfilmet készítsenek a legendás Isle of Man TT versenyekről. Ezek a projektek várhatóan 2025-ben kerülnek a mozikba.

A „The Greatest Race On Earth” című doku-sorozat forgatása már megkezdődött. A Box To Box Films, a díjnyertes csapat, amely a „Drive To Survive” című nemzetközi jelenség mögött áll. A sorozatot Hollywood két legnagyobb sztárjával közösen fogja gyártani.

Ez az együttműködés azt ígéri, hogy friss és izgalmas módon mutatja be a motorsport naptár egyik legszokatlanabb és legizgalmasabb eseményét.

James Gay-Rees, a Box To Box Films társalapítója és olyan elismert dokumentumfilmek producere, mint a „Senna” és a „Diego Maradona”, lelkesedését fejezte ki a projekt kapcsán.

„Nagy megtiszteltetés ezekkel a partnerekkel együtt dolgozni ezen az egyedülálló projekten. A Man-szigeti TT az egyik legizgalmasabb, legizgalmasabb és legegyedibb esemény. Alig várjuk, hogy új közönséghez juttassuk el ezt a hihetetlen világot.”

Channing Tatum, Reid Carolin és Peter Kiernan osztoznak a lelkesedésben.

Miután elutaztak a szigetre, és első kézből látták a tavalyi hihetetlen versenyeket, Tatum és csapata nemcsak a különböző csapatokkal és versenyzőkkel töltött időt. A több mint 37 mérföldes pályán is megfordultak, találkoztak a rajongókkal, és jobban megértették, mitől olyan figyelemre méltó a TT története.

„Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy részesei lehetünk annak a kreatív csapatnak, amelyik elmeséli ennek a legendás eseménynek a történetét. Alig várjuk, hogy megoszthassuk azt a közönséggel szerte a világon” – mondta Tatum.

A Plan B Entertainment, amelyet 2001-ben a hollywoodi szupersztár Brad Pitt alapított, kiegészíti a projekt mögött álló álomcsapatot. A Plan B olyan jelentős kasszasikerekért volt felelős, mint a „12 év rabszolgaság”, a „Selma” és a „Holdfény”. A produkciós céget ugyanezen okok miatt vonzza a TT Isle of Man is: a lehetőség, hogy kivételes emberekről szóló erőteljes történeteket meséljenek el.

Brad Pitt igazán gyors, még az F1-es versenyzők is dicsérik

Forrás :