fbpx

A dühös Bagnaia mellett nevetgélt Márquez: Ismer ő már engem!

A Gresini versenyzője, Marc Márquez is felállhatott a dobogóra a MotoGP vasárnapi Le Mans-i futamán, majd beszélt a világbajnok Pecco Bagnaia elleni manőveréről.

A MotoGP Le Mans-i főfutama vasárnap ismét bőséges vitaanyagot szolgáltatott. Marc Márquez ismét a dobogóra motorozta a Gresini Ducatit, és a 13. helyről a 2.-ra ért fel. A nyolcszoros bajnok azonban csak egy kilométerrel a cél előtt biztosította be ezt a pozíciót.

Márquez a célba érkezés után magánkívül volt örömében: dobolt a Ducati GP23-as benzintankján, majd eufórikusan megsimogatta a motort, és az utolsó körben többször is meghajolt a Bugatti Circuit rekordszámú közönsége előtt. Márquez és a győztes Martín is érzelmi tűzijátékot rendezett a dobogón.

„A rajt jó volt, de nem olyan jó, mint szombaton. Meg tudtam előzni néhány versenytársamat.”

Az utolsó körben a kétszeres világbajnok Pecco Bagnaia elleni erős manőveréről a sikán előtt, amikor bátran hagyta befelé gurulni a belső íven, a spanyol széles vigyorral mondta: „Ismer engem – ismer engem! Meg kellett próbálnom, és szerencsére meg tudtam tartani a pozíciót.”

„Nagyon szép előzés volt” – mondta elismerően a győztes Martín, Márquez Bagnaia elleni manőveréről. Az olasz közvetlenül mellette állt, és nem tűnt szórakozottnak.

Martín nyert, Bagnaia eltaktikázta a végét, így ajándékba adta Márqueznek a második helyet

Forrás :