fbpx

Lorenzo bosszút esküdött, rommá akarja verni korábbi riválisát

Jorge Lorenzo kihívta korábbi riválisát, hogy ismét összemérjék erejüket. Ezúttal azonban nem a pályán, hanem a ringben bizonyítaná rátermettségét a mallorcai.

Jorge Lorenzo elkezdett bokszolni. A 36 éves egykori motoros nemrég kezdett bele ebbe a sportágba. Alig néhány héttel azután, hogy felvette a kesztyűt, az ötszörös világbajnokot arra biztatták, hogy hívja ki legnagyobb riválisát, Dani Pedrosát egy meccsre.

Egy videóban, amelyet maga Lorenzo osztott meg a közösségi oldalain, nem habozott nyilvánosan kihívni Dani Pedrosát, akit általában inkább más sportok vonzanak, mint a szörfözés és a hegyi kerékpározás, amikor éppen nem a KTM-mel dolgozik az RC16 fejlesztésén.

Lorenzo egyértelmű és egyenes volt, amikor a Castellar del Vallés-i versenyző kihívásáról volt szó: „Dani, ahogy talán láttad, a napokban elkezdtem a bokszedzéseket. Mint tudod, szeretem a kihívásokat. Tizenöt évvel ezelőtt voltak hullámvölgyeink, a pályán és azon kívül is. Kihívlak téged itt, a barcelonai Gran Price bokszklubban, egy zártkörű küzdelemre, amelyet a Dura la Vita nevű YouTube-csatornámon fogok közvetíteni. Remélem elfogadod, találkozunk ebben a ringben.”

Pedrosa egyelőre nem reagált Lorenzo kihívására. A KTM tesztpilótája a negyedik szabadkártyás versenyét fogja teljesíteni az RC16-os motorral Jerezben, egy olyan pályán, ahol már 2023-ban is megmutatta tehetségét, amikor a vasárnapi főfutamon a hetedik helyen végzett, miután szinte a pénteki első szabadedzéstől kezdve az élmezőnyben volt.

Lorenzo kokainista exmenedzsere önéletrajzi könyvet adott ki a droggal és a betegséggel való küzdelmeiről

Forrás :