fbpx

Teljes ellátás, oktatás és közös motorozás – ezt kínálja Rossi, ha ellátogatsz Tavulliába

Valentino Rossi rajongói egy újabb évben egyedülálló lehetőséget kapnak arra, hogy a híres VR46 Motor Ranch-on motorozzanak, egy olyan pályán, amelyet sokan a motorozás Mekkájának tartanak, és ahová legalább egyszer az életben el kell zarándokolni.

Bár a kilencszeres világbajnok nem szívesen nyitja meg pályáját a nagyközönség előtt – rajongók tucatjai tolonganak a bejárati kapunál minden nap -, a Dainese egy egyedülálló élményt kínál, amely lehetővé teszi 16 kiváltságos motoros számára a világ minden szegletéből, hogy a Valentino Rossi által tervezett és létrehozott földes pályán motorozzon.

Dainese Riding Masters Flat Track néven az olasz cég két egyedülálló napot szervez május 6-án és 7-én, és 16 embernek és kísérőiknek ad lehetőséget arra, hogy ugyanazon a pályán edzhessenek, ahol Rossi és az Academy versenyzői minden évben edzenek.

Kezdetnek a részvétel feltételei egyszerűek: legalább 18 évesnek kell lenni, jó fizikai állapottal kell rendelkezni és motoros jogosítvány is szükséges. A Dainese Riding Masters 2024. május 6-án kezdődik a résztvevők megérkezésével a cattolicai Hotel Kursaalba; a reggeli után a program a nemrég felújított hivatalos VR46 üzlet meglátogatásával kezdődik Tavullia szívében, majd 13:00 és 14:15 között ebéd.

Szünet és pihenőidő nélkül az ebéd után újabb látogatás, ezúttal a VR46 cég Tavullia külvárosában található létesítményeiben, és most délután 15:45-től 19:00-ig a Dainese Riding Masterre regisztrált szerencsések Valentino Rossi pályáján először egy 30 perces elméleti oktatással kezdenek, majd közel három órán át a körözhetnek pályán. A napot egy vacsora zárja.

A Dainese Riding Masters költsége résztvevőnként 2890 euró. Az ár tartalmazza az egy éjszakás szállást, az ebédet és vacsorát, a transzfereket, a kétnapos tanfolyamot, a motorbérlést (Yamaha TTR125, YZF 250, YZF 450) és egy 1500 euró értékű felszerelési csomagot, amelyet a résztvevő az élmény végén hazavihet (többek között AGV AX9 Carbon sisakot, TCX enduro bakancsot, off-road kesztyűt, technikai ruházatot és zoknit).

Íme Rossi idei csodajárgánya, amivel Le Castellet-ben debütál a hétvégén

Forrás :