fbpx

A Ferrarinak ugyan nem kell, de Sainz tovább építi a pályán kívüli portfólióját

Az olasz vállalat és a jelenlegi Forma-1-es pilóta, Carlos Sainz, aki pályafutása első éveiben a prevallei székhelyű vállalattal állt kapcsolatban, partnerségbe kezd, mely egy új márkát hoz létre.

Egy új márka lép a gokartvilág színpadára. Az OTK Kart Group, a sportág egyik legtekintélyesebb és legsikeresebb vállalata és Carlos Sainz, a jelenlegi Forma-1-es pilóta közös vállalkozásba kezd.

Sainz annyira szereti a gokartozást, hogy a mai napig gyakorolja, mind a Forma-1-es szezonjára való felkészülésként, mind pedig hobbiként. Ezt a szenvedélyét szerette volna megünnepelni egy saját, teljes gokart termékcsalád piacra dobásával. Ennek érdekében úgy döntött, hogy az OTK Kart Groupra bízza magát, a versenykartok terén világelső cégére, amely 40 éve foglalkozik alvázak, motorok és kiegészítők tervezésével, gyártásával és kereskedelmével.

Az olasz gyártóval való kölcsönös bizalmi kapcsolat egészen pályafutása kezdetéig nyúlik vissza, Sainz a legrangosabb nemzetközi gokartversenyeken indult. A spanyol az OTK Kart Group márkáit képviselte, és a hivatalos csapat, a Tony Kart Racing Team színeiben is versenyzett. Az együtt elért legrangosabb eredmények közül kiemelkedik a 2008-as CIK-FIA Asia-Pacific Championship és a 2009-es Monaco Kart Cup győzelme a KF3 kategóriában.

A CS55 Racing Kart összes terméke hamarosan elérhető lesz a hivatalos értékesítési hálózatban világszerte.

„A CS55 Racing egy izgalmas projekt számomra. Az OTK Kart Group a nemzetközi referencia a gokart világában, és nem is lehetnék büszkébb, hogy velük dolgozhatok. Úgy érzem, hogy bezárul a kör, mind a közös múltunk miatt, mind pedig azért, amit az jelent, hogy a jövő versenyzői ebben a gokartban kergetik majd az álmaikat. Hosszú ideig dolgoztunk azon, hogy ezt lehetővé tegyük, és már nagyon várom, hogy lássam a versenypályán versenyezni és győzni ─ nyilatkozta Sainz.”

Carlos Sainz reagált a friss Hamilton-Ferrari bejelentésre!

Forrás :