fbpx

Ennél rossisabb már nem is lehetne ─ íme a neonsárgában pompázó VR46-Ducati

Valentino Rossi csapata új főszponzorra tett szert idén, mely jelentősen befolyásolta a Pertamina Enduro VR46 Racing arculatát. Íme Marco Bezzecchi és Fabio Di Giannanatonio Ducatija.

Miután a Ducati hétfőn bemutatta a MotoGP-és a Superbike-világbajnokság gyári felállását, valamint a Madonna di Campiglio-i Borgo Panigale új motokrossz projektjét, most ismét Riccione következett: a Pertamina Enduro VR46 Racing ma, szerdán folytatta a hagyományos csapatbemutatók sorát a Palariccione Kongresszusi Központban.

A „FLUO STREAM” mottó arra utalt, hogy a Valentino Rossira és a VR46-ra jellemző élénk neonsárga szín a következő három szezon új névadójával, az indonéz ásványolajipari céggel, a Pertaminával való tervezésben is meghatározó szerepet játszik majd.
A frissen festett Desmosedici GP23 pontos kinézetét a tavalyi világbajnoki bronzérmes Marco Bezzecchi és az újonc Fabio Di Giannantonio mutatta be.

Luca Marini a tavalyi év végén távozott az alakulattól, mivel a Repsol Honda csapatnál kapott lehetőséget. A helyére érkező honfitársa 2023-ban óriási bravúrt hajtott végre, megszerezte első futamgyőzelmét a királykategóriában. Ezáltal nem volt kétség afelől, hogy az olasznak helye van a géposztályban.

 

Marini szerint a sors keze, hogy ismét a Repsol színeit viselheti, mint gyermekkorában