fbpx

Rossi kislánya édes hóangyalként ismerkedik a száguldással – képek

A MotoGP-legenda és a VR46 csapat tulajdonosa, Valentino Rossi a napokban hegyi kirándulásra vitte kislányát, Giuliettát és megajándékozta őt a száguldás élményével.

Valentino Rossi jelenleg az olasz hegyekben élvezi a téli szabadságát. A kilencszeres motoros világbajnok párjával, Francesca Sofia Novellóval és lányával, Giuliettával együtt ismét a trentinói Madonna di Campiglio neves sí-világbajnoki üdülőhelyen tölt néhány napot.

Tavaly a „Doktor” a karácsony körüli napokat választotta a hegyi kiránduláshoz. Ezúttal is hagyományosan szilveszter környékére időzítették az utazást, ami ideális alkalom volt az elmúlt év áttekintésére:
„2023 egy nagyszerű eredményekkel teli év volt, Pecco zsinórban második MotoGP-címét szerezte, és a versenyzőink nagyon jól teljesítettek.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Valentino Rossi (@valeyellow46) által megosztott bejegyzés

A korábbi évekkel ellentétben, amikor sok VR46-os pilóta volt jelen Madonnában, ezúttal igazi családi ünnep ez Rossi és párja számára. A hangulat fergeteges, az időjárás pedig kedvez az izgalmas programoknak.
Rossi kislánya, Giulietta idén március elején lesz kétéves, és másodszor üdül Madonnában. Így már részt vehet néhány programban, többek között a varázslatos panorámát biztosító hegyi éttermekbe való feljutásnak is örült. A snowboardot már az apukája társaságában próbálta ki.

Az olasz ezután egy újabb izgalmas versenyszezon vár négy keréken: egy BMW M4 GT3-mal indul az FIA WEC-ben, így a legendás Le Mans-i 24 órás versenyen is.

MotoGP-csapattulajdonosként Rossi 2024-ben is számíthat néhány újdonságra: A Pertamina Enduróval a tavulliai csapat új szponzort kapott a következő három szezonra, ami új logót és minden valószínűség szerint új dizájnt is hoz magával.
Mivel Rossi testvére, Luca Marini a Repsol Honda csapathoz igazolt, Fabio Di Giannantonio leszerződött a világbajnoki harmadik helyen végzett Marco Bezzecchi mellé. A katari győztes „Diggia” az első olyan állandó versenyző a VR46 csapatnál, aki nem a csapat saját akadémiájáról érkezett. (Leszámítva Lorenzo Dalla Portát, aki csak 2016-ban, a szezon közben lépett fel a Moto3-as világbajnokságba, miután Romano Fenati elhagyta az akkori Sky VR46 Racing alakulatot.)

Rossi mosolya nem volt a legőszintébb, amikor meglátta élete első Yamaháját

Forrás :