fbpx

Ezután, ha motorozni támad kedved, nem kell otthon hagynod házi kedvenced

Ma az európai családok közel 50%-a élvezi háziállat társaságát otthonában. Ők pedig megérdemlik, hogy mindenféle helyzetben jól és biztonságban érezzék magukat.

A GIVI egy jóváhagyott, praktikus és teljesen biztonságos megoldást hozott létre, hogy ezek a kis utasok motoron utazhassanak gazdájukkal.

Ez a Pet Bag T525, egy félmerev Monokey bőrönd, amely lehetővé teszi a macskák, kutyák vagy más, legfeljebb 5 kilós állatok szállítását motorkerékpáron vagy robogón, a lehető legnagyobb védelmet biztosítva. Többek között az állat hámjának vagy nyakörvének csatlakoztatására szolgáló belső pántnak, valamint a magas szintű szellőzésnek és az állatok kényelmének köszönhetően.

Az új GIVI T525 félig merev szerkezetű, 900D poliészterből készült, valamint UV-védelemmel van ellátva. Maximális terhelhetősége 5 kilogramm, űrtartalma 33 liter, súlya pedig 2,6 kilogramm.

A belső tér elég tágas ahhoz, hogy akár két sisak is elférjen benne, ha az állat nincs a táskában. A két kényelmes nyílás, az egyik cipzárral, a másik pedig összecsukható hálós tetővel lehetővé teszi, hogy a kis utazó stressz és fáradtság nélkül be- és kiszállhasson a táskából.

A belső tér különösen kényelmes ezeknek a kisállatoknak, a puha, mosható párnának és a szellőzőrendszernek köszönhetően.

Végül, a táska stabilitása vezetés közben is teljes mértékben biztosított, mivel a fő rekesz fogantyúi egy lakattal rögzíthetők a fémgyűrűhöz, megakadályozva, hogy a GIVI T525 véletlenül kinyíljon.

Az új GIVI T525 félmerev állattartó táska csak fekete színben kapható, és 259 euróért vásárolható meg.

Ajándék jet-ski élménynap a Noé állatotthon, a Szurkolók és a Macskaárvaház önkénteseinek

Forrás :