fbpx

Mozival és gyógyfürdővel felszerelt szuperjacht is vár Strollra örökül

Nem titok, hogy a jelenlegi Forma-1-es mezőnyben Lance Stroll a legtehetősebb. Az Aston Martin kanadai versenyzője, noha nem saját maga kereste meg ezt a pénzt, hanem a dúsgazdag apjának köszönhető. Aki történetesen a csapatának a tulajdonosa is.

Önmagában azonban valamennyi F1-es pilóta luxus életet tud élni, Stroll a családja révén a luxusból is az extrán luxust engedheti meg magának.

A brit express számolt be arról, hogy mi a milliárdokon kívül mit örökölhet majd meg milliárdos apjától Stroll. Lawrence a cégeinek révén hatalmas vagyont halmozott fel, ám a portál egy szuperjachtot emelt ki.

A Faith névre keresztelt, 96,55 méter hosszú luxusbárkát egy holland cég tervezte, amelyet kívül és belül egy brit elit vállalat rendezett be. A jachton található többek között egy saját moziterem, gyógyfürdő, jet ski flotta, valamint egy helikopter leszállóhely a gyorsabb megközelíthetőség miatt. De a vendégek egy magánkönyvtár, egy zongorával és kandallóval felszerelt társalgó, illetve egy edzőterem vendégszeretetét is élvezhetik.

A beszámoló szerint a jacht értéke 160 millió angol font, ami az akutális árfolyamon számolva közel 74 milliárd Ft.

Lance Stroll az „új” Kimi Räikkönen? Bizonyos szempontból…

Forrás :