fbpx

Jön az InStyleMen Of The Year – íme, a jelöltek, köztük Kiss, Michelisz és Talmácsi is!

2023 novemberében érkezik Magyarország legújabb férfimagazinjának első exkluzív díjátadó gálája.

Az InStyleMen of the Year olyan embereket ismer el, akik személyes történetükkel, tehetségükkel, kitartásukkal maradandót és értékeset alkottak. A nyolc kategóriában díjazzák többek között a self-made férfiakat, az ikonokat, az álomépítőket és a női múzsákat is.

Az InstyleMen 2023-ban életre kelti legújabb, exkluzív díjátadóját, a Men of the Yeart. Ahogyan az InStyle tartalmaiban, itt is a személyes történeteken van a hangsúly. A szerkesztőség olyan kategóriákat álmodott meg, amelyben inspiráló életművek mutatkoznak be különböző területekről.

Az Instyle Men a Marquard Group Hungary prémium kiadványaként idén mutatkozott be a magyar piacon, hogy hiánypótló jelleggel értékes, exkluzív és minőségi tartalmakat kínáljon a tudatos, világra nyitott és tájékozott közönségnek. Erről szól a brand mottója is: Instyle Men – Nyomot hagy a világban. Az Instyle Men tartalmai 100% ban hazai gyártásúak.

Az InStyleMen of the Year novemberi gáláján az Ikon kategóriában olyan embereket díjaznak, akik életművükkel a saját területükön kiemelkedőt alkottak és munkájukkal generációkon átívelő hatást értek el. Jelöltek: Csányi Vilmos, Kaáli Nagy Géza, Kiss Gergely, Talmácsi Gábor.

Az Értékteremtő kategóriában azokat jelölték, akik munkásságukkal nemcsak szórakoztatnak, hanem valódi társadalmi értéket is teremtenek. Jelöltek: Császi Ádám, Hajós András és Jeli András, Jászberényi Gábor és Gulyás Hermann Sándor, Kürti Gábor “Kükü”, Pál Ferenc.

A Social kategória azoké a tartalomgyártóké, akik jó érzékkel és tudatosan használják a közösségi felületeket és minőségi tartalmat közvetítenek közönségük felé. Jelöltek: Kovács Gellért (Filmszerész), Kroneraff István (Becsületesnepper), Ljasuk Dimitry, Turai Barna.

Az Álomépítők kategóriában azokat ismerik el, akik nem egy megszokott üzleti-kereskedelmi modellben gondolkotak, hanema víziójukat valósították meg, akár lemondások árán is: Jelöltek: Balogh Levente, Eőri Botond, Gerendai Károly, Jancsa Jani, Zsendovits Ábel.

A Selfmade kategória jelöltjei kizárólag a tehetségükre és fáradhatatlan szorgalmukra támaszkodva, saját erőből jutottak fel a csúcsra. Jelöltek: Fördős Zé, Kiss Norbi, Nánási Pál, Takács Ákos, Vályi Bence (Tetovált Asztalos).

A Példakép kategória jelöltjei markánsan, kitartóan és hitelesen képviselnek egy-egy irányzatot, stílust, illetve az ahhoz tartozó életmódot. Jelöltek: Ivan & The Parazol, Michelisz Norbert, Miki357, Trellay Levi.

A Belevaló kategóriába igazi multitalentumok kerültek, akik több területen is megmutatták már tehetségüket és kiemelkedőt alkottak. Jelöltek: Csorba Lóci, Nyáry Krisztián, Riger János, Vályi István “Pista”.

A Múzsa kategóriában azokat a nőket díjazzák, akik a saját területükön kiemelkedő szerepet töltenek be tehetségüknek és kitartó munkájuknak köszönhetően. Jelöltek: Dobó Kata, Kozák Luca, Péterfy Bori, Vas Kata Blanka.

„Amikor elindítottuk az InStyle Ment, a visszajelzésekből rögtön éreztük, hogy komoly igény mutatkozik a színvonalas tartalmakra, print és online formában egyaránt. Sok az olyan igényes férfi, aki szeretne tudatos döntéseket hozni az életében.  A jelöltek is ilyen emberek, életútjuk, kitartásuk kreativitásuk inspirálóan hathat másokra is. Fontosnak tartottuk, hogy ne egy adott terület képviselőit versenyeztessük meg egymással, hanem olyan embereket, akik más-más világban, mégis hasonló utat jártak be” – mondta el Fenyővári Szilvia, a Marquard Group Hungary ügyvezető igazgatója.

Az InStyleMen of the Year díjakat novemberben adják át exkluzív gála keretei között, a jelölteket a
szerkesztőség állította, ám a kitüntetésekről a közönség dönt. A jelöltekre az alábbi linken lehet
szavazni: https://menoftheyear.instylemen.hu/

Szavaz az olimpiai bizottság arról, hogy a 2028-as játékokba bekerüljön-e a motorsport is

Forrás :