fbpx

Kimi Räikkönen 2 ingatlant is vásárolt Olaszországban, Robin gokart karrierje miatt

A Räikkönen család komolyan veszi nyolcéves Robin gokartkarrierjét és mindent meg is tesznek azért, hogy a 8 éves kisfiú tovább fejődhessen.

Augusztus végén készült el Kimi Räikkönen kisfiának, Robinnak a saját Instagram profilja, amit szülei kezelnek, és csak a gokartos tevékenységéről kerülnek fel posztok.

Legutóbb egy videó formájában azt mutatták meg, hogyan öltözik be a 8 éves kisfiú a gokartozáshoz. Mára már rutinszerűen ölti magára a balaklavát és társait. Mint a nagyok!

A videó a svájci Wohlenben készült, ahol szeptember végén és október 1-jén a svájci Rotax Max Challenge utolsó fordulóját is rendezték. Robin Micro kategóriában a harmadik helyen zárt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Robin Ace Matias Räikkönen (@robinacematias) által megosztott bejegyzés

Az olasz székhelyű CRG jól ismert máska, korábban Lewis Hamilton és Max Verstappen is velük versenyzett.

Az olasz La Gazzetta dello Sport szerint pedig a Raikkönen család nem egy, hanem két ingatlant is vásárolt most Olaszországban, hogy közelebb lehessen Robin versenyeihez.A lap szerint a Ferrari és a McLaren egykori versenyzője, Räikkönen egy luxus birtokot és egy „Il Torchio” nevű parasztházat vásárolt Comóban, amely „logisztikailag tökéletes ahhoz, hogy a legtöbb észak-olaszországi nemzetközi gokartpálya” elérhető legyen onnan.

Az impozáns birtokon már zajlanak a felújítások, így a Raikkönen család – Kimi feleségével, Minttuval és másik két gyermekükkel, Riannával és Grace-szel együtt – egy lakást is vásárolt az olasz város szívében.

Az alma nem esett messze a fájától: Robin Räikkönen „lemásolta” édesapját