fbpx

Verstappen barátnője dögösebb volt a New York-i divathéten, mint a topmodell, aki elhajtotta Martin Brundle-t!

Kelly Piquet a legtöbb esetben elkíséri kedvesét, Max Verstappent a versenyhétvégékre. Így volt ez a legutóbbi Olasz Nagydíjon is. 

A következő, e hétvégi Szingapúri Nagydíj előtt azonban kevéssé töltötték együtt az időt, mivel Kelly az Egyesült Államokba utazott, a New York-i divathétre.

A brazil modell nem kifutómodellként, hanem vendégként vett részt a divatbemutatókon, de videók formájában ő is bemutatott pár divatmárkát.

PatBO, Area, Altuzarra és Carolina Herrera ruhákat öltött magára, és talán nem túlzás azt állítani – bár persze ízlések és pofonok -, hogy stílusosabb volt, mint például a világhírű divatmodell Cara Delevingne, aki legutóbb azért került az F1 rajongók szeme elé, mert furcsán kamu indokkal hajtotta el a rajtrácson Martin Brundle-t.

Verstappen barátnője egyébként meglehetősen otthon érzi magát New Yorkban, hiszen a New York-i Marymount Manhattan College-ban tanult, nemzetközi kapcsolatok szakon, politológia és közgazdaságtan szakirányon.

A főiskola alatt a divatszakmában töltött szakmai gyakorlatot, és úgy döntött, hogy ezen a területen fog tovább dolgozni.

Dolgozott a Vogue Latinoamerica, a Bergdorf Goodman, a KCD PR ügynökségnél, emellett a Marie Claire magazin rovatvezetője is volt.

Verstappen úgy bánik Kelly Piquet kislányával, ahogy vele sosem bánt az édesapja