fbpx

Michael Schumacher 26 éves lánya jól megél sportolói tehetségéből

A hétszeres Forma-1-es világbajnoknak, Michael Schumachernek nem csak a fia, Mick, hanem a lánya Gina is a sportban érvényesül. Noha ő nem olyasfajta lóerőket hajt, mint Mick, hanem élőket.

Gina Schumacher a westernlovaglás szerelmese, ahogy édesanyja Corinna is, és ami édesapja másik szenvedélye is volt. A 26 éves lány már jelentős sikereket ért el korábban is a sportágban, most pedig már saját jogán dollármilliomos.

Gina részt vett Las Vegasban a „The Run for a Million” versenyen. A weboldal szerint Michael Schumacher lánya holtversenyben a harmadik helyet szerezte meg a „western lovaglás történetének leggazdagabb versenyén”. Ezzel 26,5 millió forintnak megfelelő dollárt nyert.

A különféle versenyeken összesen már több mint 1,35 millió dollárnyi pénzdíjat nyert.

A vér tehát a női vonalon sem válik vízzé Schumacheréknél, hiszen Gina édesanyja, a most 54 éves Corinna 2010-ben Európa-bajnok volt westernlovaglásban.

Michael Schumacher 2005-ben egy svájci lovasfarmot ajándékozott feleségének házassági évfordulójukra, ez lett a CS Ranch. Hét évvel később a család vásárolt egy másik farmot az Egyesült Államokban, ahol szintén lovakat tenyésztenek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Orlandini Performance Horses (@_orlandini.qh_) által megosztott bejegyzés