fbpx

Itt vannak a magyar szinkronos előzetesek a Gran Turismo filmhez!

Augusztus 10-én érkezik a magyar mozikba a Gran Turismo, az InterCom forgalmazásában. Mostanra már elkészültek a magyar szinkronos előzetesek is, ezeket nézhetitek meg alább.

A film valós történeten alapul, Jann Mardenborough történetét meséli el, aki szimulátor játékosból lett valódi autóversenyző. Őt Archie Madekwe alakítja, ám szerepel a filmben többek között David Harbour, Orlando Bloom, és Geri Halliwell Horner is.

A film hivatalos leírása a következő: „A legőrültebb álmok is valóra válhatnak. Annak, aki elég vakmerő, elég gyors – és elég szerencsés. Jann az autóversenyek mámorában él. Csak a pálya létezik a számára. A reflexei, a bátorsága, az ereje mind alkalmassá teszi rá, hogy ő legyen a bajnok – otthon. Ugyanis ő a Gran Turismo játékban szorítja a kormányt. De padlóig nyomja a gázt, és átverekszi magát egy másik pályára: egy valódira. Megnyer egy sor versenyt, és kiválasztják: egy igazi csapat igazi menedzsere igazi autóba ülteti, igazi pályára küldi, és Jann-nak attól kezdve az igazi életét kell kockáztatni azért, hogy nyerjen. Valóra válhat élete legnagyobb álma: és ő bármit feláldoz azért, hogy profi autóversenyző legyen belőle. A film a legendás Gran Turismo játékon alapul, de az alkotók csavartak egyet a megfilmesítések szokásain: ezúttal egy bajnok játékos áll a benzingőzös, őrült száguldás középpontjában.”

8 motorsportos/F1-es film és sorozat van a láthatáron!

Forrás :