fbpx

19 év után összeházasodott Jean Todt és Oscar-díjas párja

Nagy nap volt a tegnapi Genfben, ahol közel két évtized után kimondta a boldogító igent az FIA egykori elnöke Jean Todt, és az idén Oscar-díjat kapó színésznő, Michelle Yeoh.

Derül ki mindez Felipe Massa Instagram posztjából. A brazil személyesen vett részt a svájci szertartáson, miután a család jóbarátja. A brazil 2002 és 2017 között volt a Forma-1-es mezőny tagja, menedzsere pedig Jean Todt előző házasságából született fia, Nicholas Todt volt.

A posztból az is kiderül, hogy egy fehér képeslapot kapott Massa, amely a sztárpár közös idővonalát eleveníti fel. Ez alapján Todt és Yeoh legelőször 2004 június 4-én Shanghajban találkozott egymással, két hónappal később pedig Todt fel is tette a nagy kérdést Yeohnak, aki igent mondott. A pár azóta jegyben jártak, az esküvőre 6992 napot vártak, 2023 július 27-ig.

A család és a barátok mellett a szertartáson ott volt a 60 éves maláj színésznő idén, a legjobb női főszereplőnek járó Oscar-díja is.

A 77 éves Todt volt a Ferrari csapatfőnöke az istálló legsikeresebb korszakában, valamint 2009 és 2021 között a Nemzetköti Automobil Szövetség elnöki posztját is betöltötte.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Felipe Massa (@massafelipe) által megosztott bejegyzés

„A mezőny 90%-a elsüllyedne Verstappen mellett”

Forrás :