fbpx

Shakira vezetési képességeit Hamilton is megirigyelné

Az elmúlt hetekben arról megy a találgatás, hogy a kolumbiai énekesnő, Shakira új párja valóban Lewis Hamilton lehet-e, vagy csupán barátok?

Annyi bizonyos, hogy míg korábban talán sosem láttuk F1-es versenyen a latin-amerikai énekesnőt, idén már három alkalommal részt vett egy versenyen, legutóbb a vasárnapi Brit Nagydíjon. Ezen kívül több alkalommal egy társaságban múlatta az időt a hétszeres világbajnokkal.

Most egy chips reklám készült Shakirával, amiről az elvetemültebb rajongók arra asszociáltak, hogy ez egyfajta jelzés Hamilton számára az énekesnőtől, hogy szabad a pálya. Ez erős túlzásnak tűnik, de tény, hogy úgy néz ki, hogy Shakira rákapott a versenyek ízére, így a friss reklámban maga is száguldozni kezdett egy furgonnal.

Az új reklám a Sabritas nevű chipsnek készült, melyben Shakria – ahogy a külföldi sajtó több esetben is fogalmazott – „előhívta a benne szunnyadó Hamiltont”, mikor autós üldözéses jelenetet forgatott.

A reklámfilm sztorija szerint Shakira egy forgatáson van, majd fáradtan visszasétált a furgunjába pihenni. Miután beszállt a furgonba és beleharapott a Sabritas chipsbe, hirtelen feltöltődött energiával és új kihívást keresett (és talált) magának. Elfordítja a kulcsot és meglép a furgonnal, mire az egész stáb és az ügynöke is a nyomába erednek. Az énekesnő filmbeillő jeleneteket (nyilván nem igazából) megidézve száguld vakmerően. Egy vonat előtt például az utolsó pillanatban „ugrat át”, így sikerül leráznia követőit.

Sainz hozta össze Shakirát Hamiltonnal?