fbpx

Mától a Gran Turismo 7 júniusi frissítésében Aston Martin Valkyrie-t is vezethetsz

A Sony és a Polyphony Digital bejelentette, hogy ma érkezik a Gran Turismo 7 júniusi frissítése. Három új autót adnak hozzá, köztük a klasszikus brit márka, az Aston Martin hiperautóját, valamint új fényezést és számos extra Music Rally pályát.

Miután a májusi 1.34-es frissítés három klasszikus retro stílusú autót hozott a Gran Turismo 7-nek, a júniusi frissítés egy igazi szörnyeteggel bővül. Az Aston Martin Valkyrie ’21 egy Forma-1-ből eredeztethető hiperautó, amely elegáns és figyelemfelkeltő dizájnnal büszkélkedhet, és mától vezethető lesz a Gran Turismo 7-ben.

A legújabb frissítéssel két másik klasszikus autó is bekerül a játékba. Ezek az ikonikus Mitsubishi Lancer Evolution III GSR ’95 és a Subaru Impreza Sedan WRX STi ’04, amelyet a második generációs Impreza felújításaként terveztek. Amennyiben rajongsz a japán sportautókért vagy a James Bond-stílusú eleganciáért, ez a te napod.

Az autók mellett a Lexus RC F GT3 ’17 is új fényezést kap, amelyet Igor Omura Fraga pilóta ihletett, aki az autó sportváltozatát vezette a Super GT-ben. Ezt az új festést akkor választhatod, ha megvásároltad a Lexus RC F GT3 ’17-et a Gran Turismo 7 Brand Centralban.

A legújabb frissítéssel hat új Music Rally esemény is bekerül a Gran Turismo 7-be, így néhány új pályát is kipróbálhatsz majd, miközben ezt a meglehetősen egyedi módot élvezheted. Mint mindig, minden egyes dal egy adott pályán szólal meg, és egy adott autót kell vezetned, ezért győződj meg róla, hogy ismered a terepet, mielőtt nekivágsz a kalandnak!

A Gran Turismo 7 júniusi frissítése ma érkezik a Sony PS5-re és PS4-re.

50 éves a „kispolszki”, de mi köze a Forma-1-hez?

 

 

Forrás :